iTweak Store isi propune sa inlocuiasca Cydia, este oficial prezentat

  V-am spus astazi ca iTweak Store ar putea fi lansat oficial insa din pacate acest lucru nu s-a intamplat dar dezvoltatorii sai ofera cateva explicatii cu privire la noutatile pe care acest magazin le va aduce si cat de bun va fi el in comparatie cu Cydia. Uitandu-ma prin informatiile oferite de cei de la iTweak Store am descoperit doar doua noutati importante fata de Cydia: lansarea unor aplicatii pentru Mac/Windows si disponibilitatea prin Safari. Cydia este o aplicatie utilizabila doar prin iOS si nu are un program care sa ne scuteasca de instalat totul prin ea si desi Cydia este practic o aplicatie web, ea este incarcata dintr-o aplicatie insa iTweak Store va functiona direct din Safari.

  Restul informatiilor nu prezinta chiar atat de multa importanta pentru noi insa nici cele doua mentionate anterior nu sunt chiar atat de imporatante asa ca ramane de vazut cum va functiona totul de indata ce va fi lansat.

20 COMENTARII

  1. scuze de off dar … pe iphone 4s sunt pe ios 5.0.1 am incercat sa fac restore si degeaba , imi da erori .. vroiam sa ii pun tot ios 5.0.1 dar sa fie curat … mai pot face ceva sau trebuie sa dau upgrade doar la 5.1 ?

  2. eu totusi nu inteleg “All while staying just as powerfull as others.” Adica v-a rula mai bine telefonul sau ce ? Si plus de asta cum poti sterge cydia din telefon?

  3. @Alexu Nu poti sterge cydia din telefon, dar cand faci jailbreak ai o optiune (install cydia) si pur si simplu debifezi casuta aia:)

  4. scriu de pe ubunut 11.10 site-ul este: itweakstore.com
    and i now google is good but i want to see if i have lucky
    si sa nu incercati sa va scoateti cydia installer din cydia ca o sa dispara dar restul o sa ramana
    ssi am descoperit acum 1 min. ca ubunut, cand face update scrie ce scrie cydia la instalarea unui tweak