Prima Pagina ASUS Google si ASUS planuiesc sa lanseze o tableta quad-core din seria Nexus...

Google si ASUS planuiesc sa lanseze o tableta quad-core din seria Nexus care va costa 199$

  Google si ASUS lucreaza de cateva luni de zile la o tableta quad-core care ar urma sa coste doar 199$ insa deocamdata prototipurile concepute de catre companii ridica pretul de achizitie pana la valoarea de 249$ si Google nu este prea multumita de acest lucru. Google vrea sa introduca o alternativa viabila pentru tableta Amazon Kindle Fire si produsul sau ar putea deveni exact ceea ce isi doreste compania. Vorbesc despre o tableta cu ecran de 7 inch care ar urma sa aiba un procesor quad-core Nvidia Tegra 3 si la pretul de 199$ cred ca va fi extrem de cautata.

The Mountain View team plans to make some design changes and hopes to lower the price from the current $249. The tablet, made in partnership with Taiwan’s Asustek Computer, currently comes with a 7-inch screen, an Nvidia Tegra 3 quad-core processor, and is Wi-Fi-only. It runs Android 4.0, Ice Cream Sandwich. The $249 price tag on the current Google-Asustek tablet is higher than previous reports of a $149-$199 device. Amazon’s Kindle Fire, another 7-inch tablet that retails for $199, is the obvious competitor that Google will be taking on in that size and price range.

  Desi tableta trebuia sa intre in productie in luna mai, Google a amanat planurile pentru a mai reduce 50$ din pretul final al dispozitivului si ramane de vazut daca decizia lor va fi una buna sau nu. Tableta lor va intra pe o piata in care nu exista prea multa concurenta deoarece Kindle Fire se vinde extrem de bine si restul tabletelor cu ecran de 7 inch nu prea au succes. Cu o tableta de acest gen Google ar putea afecta vanzarile tabletei iPad si ar putea fura o parte din cota de piata a produsului din Cupertino insa ramane de vazut cum se va prezenta “Google Nexus Tab”.

 • Rey

  la banii si configuratia asta eu sunt de parere ca va avea succes.eu unul as cumpara-o.

 • Florin.S

  Daca e ceva in genul kindlefire, nu m-ar interesa deloc. Kindle e mai mult un ebookreader de cat tableta. Si ecranul de 7″ mi se pare cam mic, in plus ceva de 7″ nu poate avea o autonomie mare.

 • Florin.S

  Daca e ceva in genul kindlefire, nu m-ar interesa deloc. Kindle e mai mult un ebookreader de cat tableta. Si ecranul de 7″ mi se pare cam mic, in plus ceva de 7″ nu poate avea o autonomie mare

 • Mihai_rt

  Se gasesc tablete cu configuratia asta pe toate sute urile chinezesti, deci se poate
  Totusi sa vedem rezultatul

 • Da-mi vreo cateva exemple.

 • Anonymous

  Mihai vorbesti in necunostinta de cauza…asta ar fi printre primele tablete quad core.de curios ai pus mana pe o chinezarie?e o experienta tare neplacuta.eu inca sustin ca va avea succes in special in tarile unde nivelul de trai e ca la noi:)