Prima Pagina Cydia iTweak Store va fi dependent de Cydia, este deocamdata departe de lansare

iTweak Store va fi dependent de Cydia, este deocamdata departe de lansare

  Acum cateva saptamani de zile v-am spus ca un nou magazin virtual de tweak-uri si aplicatii va fi lansat pentru cei care fac jailbreak propriilor iDevice-uri. iTweak Store se numeste acel magazin si deocamdata el inca se afla in proces de dezvoltare, insa am o prima imagine in care este afisata interfata sa. iTweak Store va necesita instalarea unui plugin din Cydia care ne va permite sa instalam mai apoi tweak-uri si aplicatii prin intermediul Safari, deci alternativa Cydia are nevoie de Cydia pentru a functiona.

  Dupa ce instalati acel plugin veti ajunge la o interfata asemanatoare cu cea din imaginea de mai sus, interfata prin care veti putea vedea/cauta pachetele disponibile. Nu stiu cat de bun va fi iTweak Store in comparatie cu Cydia, nu stiu cati vor fi dispusi sa nu mai foloseasca aplicatia din moment ce ea va fi necesara pentru utilizarea iTweak Store, insa interfata care este pregatita pentru noi pare interesanta si ramane de vazut daca va fi sau nu utila.

  • gaby

    da cydia ptr softul 5.1 iphone 4s cand va aparea ….stie cineva??

  • Mirel

    In momentul in care faci jailbreak sa ai posibilitatea de’a alege ce vrei sa instalezi: Cydia sau plugin’ul ITweak…asa ar fi corect.

  • Asta tine de cei care dezvolta solutiile de jailbreak si fara bani nu cred ca vor oferi asemenea optiuni.

  • sony4uandrei

    gaby? cum ai intrat aici? pun pariu ca e prima oara. :). Se aude ca saptamana viitoare va aparea JB pe 5.1.1 dar nu e nimic sigur.