Prima Pagina 3G Noua tableta iPad are probleme cu mentinerea conexiunilor de date pe retele...

Noua tableta iPad are probleme cu mentinerea conexiunilor de date pe retele 3G

  Dupa problemele ce privesc conectarea la retele Wi-Fi, se pare ca noua tableta iPad are probleme si in ceea ce priveste realizarea conexiunilor 3G. Se pare ca pentru unii europeni tableta inceteaza sa mai functioneze atunci cand este conectata la o retea 3G de date si singura metoda prin care problema poate fi rezolvata este o inchidere completa a tabletei. Pe langa aceasta problema se pare ca exista o a doua din cauza careia tableta refuza sa functioneze cu o conexiune 3G adupa ce a fost deconectata de la o retea Wi-Fi si din pacate lista persoanelor care intampina aceste probleme este mare.

  Eu nu am intampinat asemenea probleme in utilizarea tabletie si pentru review-ul facut dispozitivului am testat cateva ore bune conexiunea 3G pe 3 operatori diferiti dar ea nu mi s-a blocat in niciun moment. Nu stiu ce anume cauzeaza problemele, nu stiu daca iOS-ul sau chip-ul baseband ar fi vinovate insa va intreb pe voi daca ati experimentat asa ceva pana acum.

 • KFF

  Bine ca tu ai alocatie scolara …

  Eu am doua simuri pe care fac teste cu noul iPad , unul pe reteaua Orange , altul pe Bouygues , a mers perfect. Am stat mult timp pe 3G chiar daca aveam in casa disponibil wifi , pentru teste .

  Merge fara probleme .

 • KFF

  Editeaza te rog 🙂

 • smarinescu

  Am patit acelasi lucru pe un iPhone 4.

 • Costi

  astept sa vad ce probleme mai urmeaza 🙂

 • Mircea

  Nici o problema de acest gen pe noul iPad. Folosesc un abonament de date de la Orange si nu mi s-a blocat niciodata. Mai mult decat atat, nu am avut nici una din problemele care au tot fost enumerate si o folosesc zilnic cam 2-3 ore.

 • Alex

  Nici o problema nu am. Folosesc reteaua 3 UK si merge struna

 • Catalin

  Salut,as vrea maine sa-mi cumpar un ipad 3 si as fi avut nevoie de parerea voastra daca merita cumparat noul ipad,pe mine ma interesa in mod special prezentari in powerpoint dar cred ca nu prea este posibil…multumesc

 • Robert

  Cum aflu creditul unei cartele prepay Orange, Ipad3, Ios 5.1.

 • Sa stiti ca e cam normal sa faca figuri daca tableta are cip pentru retele 4G LTE iar retelele pe 3G vor merge mai greu sau deloc, depinde de ce gandeste tableta iar chipul basebant poate fii vinovat dar ios-ul are mici urcusuri si coborasuri

 • Nu poti de pe iPad.

 • eu chiar ma gandeam daca a mai patit careva. am cumparat Ipadul de la altex chiar in ziua lansarii si deja de vreo 6 ori mi-a facut problema asta. adica desi afis asemnul de 3g si semnal maxim nimi cnu mai incarca de pe net… nici macar vremea sau mailurile… nu zic de browsing. i-am dat shutdown si restart si mergea iara. deci s epare ca intradevar ar fii o problema mai generalizata.
  am abonament de date de la orange de 6 giga. cartela care venea in mod normal in routerul ala mic alb hawei.

 • Bobby

  Si pe iPhone 4s patesc la fel dupa cateva zile (nu inchid telefonu niciodata) nu mai merge netu desi afiseaza semnal 3g si nu se rezolva decat daca il opresc/pornesc.
  Oricum mult mai bine decat inainte pe ios 5.0.1 cand pierdeam si netu si conexiunea gsm desi era afisat ca am semnal. Deci pentru mine iPhone 4s a fost un esec total pe partea asta cu semnalul,calitatea convorbirilor audio, conexiunile wifi . Ar trebuii sa schimbe chip-ul ala 3g/wifi/LTE whatever pt ca e o chinezarie ieftina.

 • Dragos Jurca

  Eu am problema asta cu un ipad 32gb at&t luat din state care nu se conecta la 3g dupa ce inchideam conexiunea wifi.
  Am rezolvat introducand inapoi cartela at&t si activand LTE dupa care am rebagat cartela orange.
  Chiar daca nu avem LTE, problema de reconectare la 3g dupa ce inchid wifi a disparut.
  Postez de pe noul ipad si de pe conexiunea 3g orange :). Eu cred ca de vina e cipul qualcomm din ipad ( firmware nu hardware).
  Daca functioneaza si la altii va rog sa postati aici ca sa vedem daca aici e buba.
  Bafta

 • Dragos Jurca

  Am uitat sa spun ca trebuie dezactivat PIN-ul simului.

 • Dragos Jurca

  Revin, problema persista insa numai daca se trece in alta celula 🙁
  Am mai rafoit niste forumuri si se pare ca problema este din cipul LTE si e posibila rezolvarea cu update…sa speram ca Apple o sa rezolve problema.
  Altii spuneau ca auconectat ipadul la itunes si le-a facut un update de setari (carrier update) insa nu am gasit confirmarea de la mai multi.

 • Aceeasi problema o am si eu cu tablet allview alldro speed 3g care dupa un timp in stand by pierde conectivitatea 3g. Trebuie oprita-pornita si asi revine.Deci nu numai Ipad-ul are problema asta….