FlexPad – un mouse pad interesant pentru Magic Mouse

  Magic Mouse-ul companiei Apple este cu siguranta unul dintre cele mai interesante produse de acest gen disponibile acum pe piata si compania americana l-a conceput pentru a functiona fara a avea nevoie de un mouse pad. Desigur ca nu este singurul conceput asa insa asta nu inseamna ca unii utilizatori nu si-ar dori sa il foloseasca cu un mouse pad iar pentru acest segment al pietei a fost dezvoltat FlexPad. Daca va uitati la pozele din acest articol veti vedea cum arata acest FlexPad si practic el este un mouse pad din aluminiu facut special pentru a fi utilizat cu Magic Mouse-ul companiei din Cupertino.

alugraphics’ flexpad doesn’t compromise: this mouse pad’s elegant design and functionality form a unit that makes it an undeniable asset on every desk. The high-quality surface made from anodised aluminium is as hard as a saphire and minimises the friction between mouse and flexpad, thus ensuring optimal gliding properties. The special non-slip base on the bottom of the flexpad guarantees a maximum table grip, making the flexpad a stylish eye-catcher in every office.

  FlexPad este rezistent la zgarieturi si functioneaza cu orice mouse optic deci daca il achizitionati il veti putea utiliza cu aproape orice fel de mouse. FlexPad are 20 x 20 cm si 2.5mm grosime deci il puteti folosi fara probleme langa tastatura voastra, indiferent ce model ati avea. FlexPad este disponibil in mai multe culori la pretul de 40€ si o achizitie o puteti face de aici.

4 COMENTARII

  1. Am si eu un magic mouse si din pacate nu merge pe sticla. Am pe birou o foaie de sticla tranparenta si nu merge. Deci se pare ca are nevoie de pad.