Prima Pagina Android Posesorii de terminale iPhone reactioneaza agresiv la lansarea Instagram pentru Android, aleg...

Posesorii de terminale iPhone reactioneaza agresiv la lansarea Instagram pentru Android, aleg sa migreze pe alte platforme

24

  Saptamana aceasta Instagram pentru Android a fost oficial lansata in Google Play(fostul Android Market) si se pare ca unii posesori de terminale iPhone s-au dovedit a fi extrem de indignati de decizia dezvoltatorilor aplicatiei. Principala problema a posesorilor de terminale iPhone a avut legatura cu faptul ca a lor club “select”, a se citi aplicatia Instagram, a fost invadat de catre posesorii de terminale Android si aici puteti citi cateva dintre reactiile destul de neobisnuite aparute pe Twitter. Timp de cateva zile posesorii de terminale iPhone si-au exprimat amaraciunea pe celebra retea de socializare insa simplele cuvinte se pare ca nu au fost de ajuns pentru unii.

  Pentru a demonstra cat de suparati sunt, unii utilizatori au ales sa paraseasca deocamdata “clubul” Instagram optand pentru alte aplicatii asemanatoare disponibile in App Store. Cei de la The Next Web sustin ca numarul de descarcari zilnice al aplicatiei PicYou ar fi crescut de 30 – 100 de ori in ziua imediat urmatoare lansarii Instagram pentru Android deci unii ar renunta la aplicatia lor favorita. Nu stiu daca dezvoltatorii Instagram se asteptau sa castige pe o parte dar sa piarda pe cealalta insa reactia posesorilor de terminale iPhone pe mine m-a uimit si nu intr-un sens bun. Probabil pe unii ii supara ideea de a folosi o aplicatie care exista si pe alte platforme insa acest lucru nu este normal avand in vedere ca orice dezvoltator trebuie sa “atinga” un numar cat mai mare de utilizatori si pentru a face acest lucru trebuie sa fie prezent peste tot. Multe aplicatii interesante sunt disponibile pe multe platforme si acest lucru nu ar trebui sa ne afecteze in niciun mod atat timp cat aplicatia functioneaza asa cum trebuie si ne ofera tot ceea ce avem nevoie.

  Este adevarat ca smartphone-urile ne afecteaza viata insa nu ar trebui sa le lasam sa ne-o controleze, indiferent cat de fan(i)atici am fi.