Prima Pagina Android Un vicepresedinte al Apple renunta la aplicatia Instagram dupa lansarea versiunii pentru...

Un vicepresedinte al Apple renunta la aplicatia Instagram dupa lansarea versiunii pentru Android

  Acum cateva saptamani au aparut foarte multe discutii ce aveau la baza lansarea versiunii pentru Android OS a celebrei aplicatii Instagram. Atunci foarte multi posesori de terminale iPhone s-au aratat a fi nemultumiti de decizia companiei, insa in final aceasta schimbare i-a ajutat pe cei de la Instagram sa isi vanda compania pentru 1 miliard de dolari. La Apple schimbarea nu a fost primita bine si Phill Schiller, vicepresedintele diviziei de marketing, a luat decizia de a nu mai utiliza aplicatia Instagram pentru ca “farmecul” ei a disparut dupa lansarea versiunii pentru Android OS.

Instagram is a great app and community. That hasn’t changed. But one of the things I really liked about Instagram was that it was a small community of early adopters sharing their photographs.  Now that it has [grown] much larger the signal to noise ratio is different. That isn’t necessarily good or bad, it’s just not what I originally had fun with.

  Instagram a fost aleasa aplicatia anului pentru App Store-ul dedicat terminalelor iPhone, deci “tradarea” nu a fost iertata de catre cei din cadrul Apple. Cand un om atat de important renunta la un serviciu de acest gen, altii ii vor urma cu siguranta exemplu si Instagram a pierdut deja foarte multi posesori de terminale iPhone, insa exodul nu se va opri aici.