Prima Pagina Android Un vicepresedinte al Apple renunta la aplicatia Instagram dupa lansarea versiunii pentru...

Un vicepresedinte al Apple renunta la aplicatia Instagram dupa lansarea versiunii pentru Android

12

  Acum cateva saptamani au aparut foarte multe discutii ce aveau la baza lansarea versiunii pentru Android OS a celebrei aplicatii Instagram. Atunci foarte multi posesori de terminale iPhone s-au aratat a fi nemultumiti de decizia companiei, insa in final aceasta schimbare i-a ajutat pe cei de la Instagram sa isi vanda compania pentru 1 miliard de dolari. La Apple schimbarea nu a fost primita bine si Phill Schiller, vicepresedintele diviziei de marketing, a luat decizia de a nu mai utiliza aplicatia Instagram pentru ca “farmecul” ei a disparut dupa lansarea versiunii pentru Android OS.

Instagram is a great app and community. That hasn’t changed. But one of the things I really liked about Instagram was that it was a small community of early adopters sharing their photographs.  Now that it has [grown] much larger the signal to noise ratio is different. That isn’t necessarily good or bad, it’s just not what I originally had fun with.

  Instagram a fost aleasa aplicatia anului pentru App Store-ul dedicat terminalelor iPhone, deci “tradarea” nu a fost iertata de catre cei din cadrul Apple. Cand un om atat de important renunta la un serviciu de acest gen, altii ii vor urma cu siguranta exemplu si Instagram a pierdut deja foarte multi posesori de terminale iPhone, insa exodul nu se va opri aici.

12 COMENTARII

  1. Si eu am sters-o de mult , urmeaza sa sterg si contul .
    Instagram si-a tras succesul de la iPhone , nu vad de ce ar profita altii de asta .

  2. Nu pricep…eu iau o aplicatie pentru ca ma ajuta, pentru ca imi plac lucrurile pe care le face, nu pentru ca n-o mai are nimeni…daca o mai folosesc inca 5 catralioane de oameni cu atat mai bine, inseamna ca cei care au produs-o vor fi mai motivati sa o imbunatateasca si s-o mentina continuu la standarde inalte…
    e ca si cum n-ai mai vrea sa ploua pentru ca ploua si-n Bangladesh..

  3. Idem Marvey !! Sa va vindeti si masina si tv si ce mai aveti pt acum datorita cresterii nivelului de trai in China spre ex. i-si vor permite si ei si alti oameni !! Daca va cumparati un Aston unic si fabrica mai face altul sau mai multe si aflati ce faceti? Bbbuuuua ! Viber cred ca e sters deasemeni ?!! Daca mai asteptati o sa mai stergeti cand vor porta si pe alte plataforme !! Jajajajja !!!!

  4. @kff – nu crezi ca e cazul sa te stergi si tu ca persoana ? Ma gandesc ca pe planeta asta mai sunt inca 6 mld. de umanoizi. Ce zici ? Sau poti pleca pe Marte, o sa fi unic acolo … pt moment.

  5. Kff daca maine apple iti zice sa nu mai mananci? E o vb. Daca vrei sa strici o idee buna trebuie s-o perseverezi

COMENTEAZA!

Please enter your comment!
Please enter your name here