Lenovo prezinta IdeaTab S2109(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=__5DlnyEsy4[/youtube]

  Cei de la Lenovo au prezentat recent tableta IdeaTab S2109, un produs interesant care teoretic ar trebui sa concureze cu iPad 3 si cu restul tabletelor Android disponibile pe piata la ora actuala. IdeaTab S2109 are un ecran de 9.7 inch cu rezolutie 1024 x 768, un procesor OMAP facut de Texas Instruments, 1 GB RAM, Android 4.0, autonomie de 10 ore si cam atat. Din punct de vedere al specificatiilor tableta pare facuta doar pentru a face parte din oferta Lenovo insa eu am fost placut impresionat de design care seamana destul de mult cu cel al HP TouchPad.

  Ceea ce nu m-a impresionat a fost includerea a doua magazine de aplicatii si cred ca aici se face o mare greseala, in special din partea celor de la Google. Pe langa Google Play tableta ofera posibilitatea de a folosi inca un magazin de aplicatii detinut de catre cei de la Lenovo si nu cred ca strategia aceasta este benefica pentru cineva. Avand doua magazine de aplicatii la dispozitie utilizatorii s-ar putea trezi in situatia de nu sti ce si de unde instaleaza si astfel de explica de ce iOS-ul genereaza incasari mai mari decat Android OS pentru compania Google.

  Incercarea celor de la Lenovo merita laudata insa unii intra pe piata doar pentru a spune ca au facut ceva si nu asa va evolua totul in beneficiul consumatorilor.

12 COMENTARII