Una din 10 tablete iPad care navigheaza pe internet in SUA este iPad 3

  La scurt timp dupa lansarea tabletei iPad 3 in SUA cei de la Chitika au facut o pagina in care au monitorizat rata de adoptie a tabletei pe continentul american. In primele zile dupa lansare tableta ajunsese sa insumeze 6% din intregul trafic al tabletelor iPad facut in SUA insa acum, la mai bine de 3 saptamani distanta iata ca lucrurile s-au schimbat destul de mult. Acum aproape 16% din tabletele iPad care navigheaza in SUA sunt tablete iPad 3 si vorbim de cateva milioane de unitati ale noului produs care au fost achizitionate de catre americani in ultimele saptamani.

After less than one month, April 8th 2012 marks the first 24 hour period in which The new iPad garnered over a 10% share of the overall iPad market. This milestone was supported by heavy use over the weekend, including an all-time high in activity of over 16% on the morning of the 8th. California sits as the top state in the country for use of the product, where over 11% of all iPad users are on The new iPad.

  Graficul de mai sus nu reprezinta cifrele pentru ziua de ieri deoarece in SUA tableta iPad a insumat 16% din totalul traficului facut pe internet de tablete iPad si cifra este destul de mare. California este statul in care exista cele mai multe tablete iPad si e destul de normal sa vedem acolo mai multe dispozitive avand in vedere ca Apple are sediul in respectivul stat american. Din pacate nu avem o statistica privitoare la traficul generat la nivel global de tableta iPad insa vom afla mai multe despre vanzari cand Apple va anunta rezultatele financiare pentru Q2 2012.