Prima Pagina AT&T Nokia Lumia 900 ajunge pe primul loc in topul celor mai achizitionate...

Nokia Lumia 900 ajunge pe primul loc in topul celor mai achizitionate smartphone-uri de pe Amazon

  V-am spus aseara ca magazinele AT&T din SUA au fost deschise cu zeci/sute de persoane care asteptau lansarea Nokia Lumia 900 si se pare ca dispozitivul este foarte popular in momentul de fata. Pe site-ul celor de la Amazon Nokia Lumia 900 ocupa primele doua locuri in topul celor mai cumparate telefoane mobile care pot fi achizitionate impreuna cu un abonament de telefonie mobila. Pozitionarea lor este un foarte bun indicator al faptului ca dispozitivul are succes si se pare ca banii investiti de Nokia si AT&T in promovare nu au fost cheltuiti in zadar.

  Nokia Lumia 900 ruleaza Windows Phone 7 si nu uimeste prin specificatii tehnice insa chiar si asa americanii sunt interesati de el. Dispozitivul ar urma sa ajunga si in Romania in perioada urmatoare insa deocamdata doar versiunea Lumia 800 a fost lansata la operatorii din tara noastra.

 • williamxd

  stii ce mi’a placut? citeam postul cu aflarea retelei pe care e blocat idevice’ul si cand am primit push’ul cu stirea Nokia Lumnia, nu a mai dat crash 🙂 thumb up

 • Florin

  Mie imi place foarte mult Lumia 900, desi are anumite minusuri, designul din punctul meu de vedere este foarte atragator. Mie personal imi pare rau de Nokia deoarece ei ne-au introdus in lumea tehnologiei cu mult timp in urma. Ar fi chiar pacat sa dispara Nokia !

 • Dan

  Si mie mi-ar place sa isi revina.
  Pana la iphone toate telefoanele familiei au fost Nokia.ar fi pacat sa se duca la fund.

 • Claudiu daniel

  Nu se vor duce pt e greu sa se duca … desi sunt pe marginea prapastiei !! Ca si in cazul bb toti au locul lor in lumea asta mare !

 • Soulyd

  Nokia Lumia 900 nu aduce nimic nou pe piata… numai ca este primul nokia 4g, dar tot are procesor single-core, Appstore prin care cam bate vantu’ camera video de 720p de acum 2ani….. nimic interesant, deci nu prea inteleg cum a devenit asa de faimos???

 • gee

  De parca primul iPhone a fost extraordinar…

 • Asta nu-i primul Lumia.

 • Florin I.

  Dar nici ultimul!

 • djcata

  @Soulyd sunt 70.000 de aplicatii …. folosesti mai multe ?

 • Castravete

  @Soulyd
  Nepoate cred ca uiti – cand a fost lansat primul iPhone , nu avea flash , nu are 3g , nu avea appstore , nu avea camera performanta …nu avea nimic.
  Pana la iPhone 3gs Apple a fost doar marketing … Nokia spre deosebire de Apple are ceva ce se numeste traditie , cica cam jumate din marul tau are in el tehnologie Nokia
  Nokia daca mentine trendul si arunca symbianul ala pe care si acum il urasc de moarte , in 2-3 poate reintra in top.
  Acum 2-3 jumate din voi vazusera Apple doar la TV …asta daca nu le cumparati de afara sau migrati catre portocala ca sa va faceti abonamente preferentiale Iphone de minim 19 E

 • Castravete

  Android pana la versiunea 4.0 a fost un jaf de SO.
  Acum de abia incepe sa devina un OS cu adevarat rival pentru IOS

 • Tudor

  “Nokia Lumia 900 nu aduce nimic nou pe piata… numai ca este primul nokia 4g, dar tot are procesor single-core, Appstore prin care cam bate vantu’ camera video de 720p de acum 2ani….. nimic interesant, deci nu prea inteleg cum a devenit asa de faimos???”

  Marketing! Discounturi uriase (nesustenabile a la long)! Publicitate!
  Windows 7 este, din pacate, sub Android. (daca ar fi sa ne referim doar la faptul ca singurul SO cu multitasking REAL este Android, iOS nu, Windows 7 for Phone nu, probabil ca ar fi suficient). Hardware-ul Lumia 900 este sub hardware-ul actualei generatii de telefoane.
  Nokia a ales din nou drumul infundat. Dupa ce a dat-o in bara cu Symbian, apoi cu MeeGo (ce pierdere de vreme!) a trecut pe langa Android pacalita de parteneriatul preferential cu Microsoft. Care Microsoft ametiti de cele 90 de miliarde de dolari din conturile Apple s-au gandit ca ar fi vremea sa migreze spre sisteme inchise. Doar ca… Microsoft nu este Apple, iar sistemele inchise vor sfarsi la lada de gunoi a istoriei! Sincer, intre Lumia 900 si Galaxy II (vechi de mai bine de un an) ce ati alege (daca ar fi la acelasi pret…)? Eu as alege telefonul vechi, care paradoxal este mai bun decat noul Lumia…