G-Form Extreme Grid pentru iPhone nu protejeaza terminalul in cazul unei caderi de la etajul 5 al unei cladiri(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UNWLv0SSy_s[/youtube]

  Carcasele celor de la G-Form sunt recunoscute ca fiind solutia perfecta pentru a proteja un iDevice impotriva unui impact si v-am prezentat de cateva ori testele facute de companie pentru produsele sale. Dorind sa vada cat de mult adevar este in spatele testelor facute de G-Form, cei de la Gizmodo au facut un clip video in care testeaza carcasa Extreme Grid pentru a vedea daca ea protejeaza terminalul in cazul unei caderi de la etajul 5 al unei cladiri. Carcasa nu protejeaza ecranul si observati in video ca el s-a crapat insa cei de la Gizmodo sustin ca antenele dispozitivului s-ar fi indoit si carcasa din spate ar fi iesit din pozitia ei normala deci carcasa nu a facut mare lucru pentru a proteja dispozitivul.

That dreaded feeling when your iPhone takes a tumble: it’s something many of us know too well. Enjoy your iPhone 4/4S anxiety-free with our Extreme Grid for iPhone 4/4S. This is made possible by G-Form’s Reactive Protection Technology (RPT™): a composite blend of Poron® XRD™ material and proprietary G-Form materials and technology. G-Form iPhone cases offer dual-layer protection by combining a tough rigid exterior shell with an inner RPT™ core that extrudes through the shell to provide 360 degrees worth of extreme impact protection. Shockproof and abrasion-resistent, the Extreme Grid for iPhone 4/4S is ready to stand up to the rigors of everyday use — along with any adventure you choose to undertake.

  In specificatiile carcasei se specifica faptul ca ea este construita folosind o tehnologie noua care ar trebui sa protejeze terminalele in cazul unui impact insa se pare ca e vorba doar de cele minore. G-Form Extreme Grid pentru iPhone costa nu mai putin de 40$ insa se pare ca nu isi prea merita banii.