Valoarea capitalizarii bursiere a companiei Apple a depasit cifra de 600 de miliarde de dolari astazi

  Astazi pe bursa americana Apple a stabilit un nou record deoarece valoarea capitalizarii sale bursiere a trecut de 600 de miliarde de dolari pentru prima oara de la infiintarea companiei. Cifra reprezinta o suma abstracta a valorii intregii companii si ea flucteaza constant impreuna cu valoarea actiunilor asa ca la cateva minute a scazut din nou sub 600 de miliarde de dolari. Microsoft detine in momentul de fata recordul cu privire la cea mai mare valoare a capitalizarii bursiere deoarece in anul 2000 compania americana a valorat nu mai putin de 619 miliarde de dolari.

  Cred ca Apple poate atinge si poate depasi fara probleme aceasta valoare avand in vedere ca in ultimele luni pretul actiunilor sale a crescut constant si e apropie cateva luni pline de zvonuri cu privire la iPhone 5 plus un WWDC si o lansare a OS X Mountain Lion.

 • si in realitate daca te duci cu 400 miliarde o vinde imediat :))

 • KFF

  Ce inteligent ….

 • val

  Este supraevaluata si atunci cand va cadea o va simti lumea intreaga. Si va cadea pentru ca desi face gadgeturi extraordinare, nu sunt produse indispensabile, iar piata regleaza pana la urma o asfel de situatie. Din pacate, cu costuri mari pentru industriile si forta de munca legata de Apple. Si nu mai e nici Steve…

 • Daniel

  s-a dus dracu toata planeta din cauza smecherilor de pe wall street. acum toti cumpara actiuni Apple ca par sigure. cand ca incepe vanzarea atunci sa te tii.

 • Pingback: Valoarea actiunilor companiei Apple scade pentru a cincea zi la rand, compania ar pregatesti noi modele ale Mac Pro | iDevice.ro()