Eye-Fi Mobile X2 SD iti permite sa transferi continut multimedia de pe un card SD pe un iDevice(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zN8ZRzXLG_I[/youtube]

Anul trecut am vorbit despre cardurile SD ale celor de la Eye-Fi si v-am spus ca ele vin echipate cu un chip Wi-Fi care va permite sa le folositi ca si hotspot-uri pentru a descarca poze sau clipuri video facute folosind o camera foto/video. Desi Eye-Fi are pe piata cateva modele ale cardurilor sale SD, recent a lansat un nou dispozitiv numit Mobile X2 care vine cu 8GB spatiu de stocare, compatibilitate cu 802.11n Wi-Fi si functii asemanatoare cu cele ale produselor disponibile deja pe piata. Acest card are totusi ceva in plus si vorbesc despre functia Direct Mode care permite trimiterea pozelor si filmelor direct catre iDevice-uri cu ajutorul unei aplicatii dedicate insa partea proasta este ca aplicatia nu este deocamdata disponibila in App Store.

Pana una alta Eye-Fi Mobile X2 SD poate fi cumparat pentru 80$ direct de pe site-ul celor de la Eye-Fi.

9 COMENTARII

  1. Tocmai mi-am luat așa ceva. Este relativ interesant, dar la 16mp durează cam 8-10 secunde fiecare fotografie. Dar e un pas înainte.

  2. Mi-a venit ideea de a face tethering de pe DSLR pe iPad acum doua luni si am testat cu un Camera Connection Kit dar nu s-a comportat cum mi-am dorit eu.

    Eye-Fi e util cand ai suport pentru 2 card-uri in DSLR, pe unul sa pui pozele in format jpeg basic ( card eye-fi ) iar pe celalalt raw sau jpeg fine ( fotografia finala ).
    Chiar si asa timpii de asteptare pentru a transmite un jpeg basic prin WIFI sunt mari…

    Daca ar fi functionat cu Camera Connection Kit imi luam si eu iPad.