PowerCam – O aplicatie foto/video perfecta pentru iPhone-ul tau

PowerCam este o aplicatie foto/video gratuita pentru iPhone si iPod Touch ce permite utilizatorilor aplicarea unor efecte atat imaginilor cat si clipurilor video. Pe langa functiile de baza precum: zoom, expunere, ajustarea rezolutiei foto, redimensionare si inramarea pozelor, aplicatia are o impresionanta colectie de numai putin de 50 efecte pentru editarea si filtrarea fotografiilor si clipurilor video.

O functie nemaintalnita pana acum la aplicatiile foto este FaceTimer. Daca ati incercat vreodata sa va fotografiati folosind camera frontala a iPhone-ului, stiti ca poate fi o provocare sa tineti telefonul si sa faceti poza fara a estompa imaginea. PowerCam rezolva aceasta problema utlizand un algoritm numit “face-tracking” si un cronometru care ajuta la realizarea unui auto-portret foto care sa va multumeasca. Deasemenea, cu ajutorul preview-ului puteti vedea in timp real cum va iesi poza inainte de a o face, mai exact aveti optiunea de a fixa obiectul/peisajul, etc si de a schimba efectul.

O alta functie interesanta este Tilt-Shift cu ajutorul careia puteti minimiza peisajul si puteti realiza o poza cu un focus fin si aprofundat aplicat sectiunii alese:

Daca doriti sa surprindeti mai multe peisaje aveti la indemana functia Collage, functie cu optiuni simple care va ajuta sa combinati mai multe imagini intr-una singura:

La final am lasat functia Zoom care in aplicatia PowerCam este net superioara celei implementate de Apple aplicatiei Camera din iOS. Puteti obtine o performanta fantastica datorita zoom-ului in sau out, fara a “sacrifica” calitatea imaginii, zoom ce functioneaza grozav fie cu camera din spate sau camera frontala. Daca doriti sa va laudati cu pozele creative si inedite, PowerCam ofera si posibilitate de a uploada ceea ce realizati in conturile personale Flickr, Facebook, YouTube, Tumblr, etc.

Aplicatia PowerCam este gratuita in Appstore Romania

Pretul initial:
Nume:
PowerCam™

Gratuit

s





Developer: Wondershare Softw…
Categoria: Photo & Video


Descriere:
Over 12 Million Downloads!!

“it’s awesome!and it’s FREE! cannot believe that!”
— Frank

“I have to say I was impressed with the color splash effect, I can do this in PS CS5 but it’s cool to be able to do it right on my iPhone, with a live preview a…


Dimensiunea aplicatiei este: 19.2 Mb