Prima Pagina aplicatii PowerCam – O aplicatie foto/video perfecta pentru iPhone-ul tau

PowerCam – O aplicatie foto/video perfecta pentru iPhone-ul tau

PowerCam este o aplicatie foto/video gratuita pentru iPhone si iPod Touch ce permite utilizatorilor aplicarea unor efecte atat imaginilor cat si clipurilor video. Pe langa functiile de baza precum: zoom, expunere, ajustarea rezolutiei foto, redimensionare si inramarea pozelor, aplicatia are o impresionanta colectie de numai putin de 50 efecte pentru editarea si filtrarea fotografiilor si clipurilor video.

O functie nemaintalnita pana acum la aplicatiile foto este FaceTimer. Daca ati incercat vreodata sa va fotografiati folosind camera frontala a iPhone-ului, stiti ca poate fi o provocare sa tineti telefonul si sa faceti poza fara a estompa imaginea. PowerCam rezolva aceasta problema utlizand un algoritm numit “face-tracking” si un cronometru care ajuta la realizarea unui auto-portret foto care sa va multumeasca. Deasemenea, cu ajutorul preview-ului puteti vedea in timp real cum va iesi poza inainte de a o face, mai exact aveti optiunea de a fixa obiectul/peisajul, etc si de a schimba efectul.

O alta functie interesanta este Tilt-Shift cu ajutorul careia puteti minimiza peisajul si puteti realiza o poza cu un focus fin si aprofundat aplicat sectiunii alese:

Daca doriti sa surprindeti mai multe peisaje aveti la indemana functia Collage, functie cu optiuni simple care va ajuta sa combinati mai multe imagini intr-una singura:

La final am lasat functia Zoom care in aplicatia PowerCam este net superioara celei implementate de Apple aplicatiei Camera din iOS. Puteti obtine o performanta fantastica datorita zoom-ului in sau out, fara a “sacrifica” calitatea imaginii, zoom ce functioneaza grozav fie cu camera din spate sau camera frontala. Daca doriti sa va laudati cu pozele creative si inedite, PowerCam ofera si posibilitate de a uploada ceea ce realizati in conturile personale Flickr, Facebook, YouTube, Tumblr, etc.

Aplicatia PowerCam este gratuita in Appstore Romania

Pretul initial:
Nume:
PowerCam™

Gratuit

s

Developer: Wondershare Softw…
Categoria: Photo & Video


Descriere:
Over 12 Million Downloads!!

“it’s awesome!and it’s FREE! cannot believe that!”
— Frank

“I have to say I was impressed with the color splash effect, I can do this in PS CS5 but it’s cool to be able to do it right on my iPhone, with a live preview a…


Dimensiunea aplicatiei este: 19.2 Mb


 • dumi

  chiar e tare 😀

 • Eugen

  Din cate vad eu este platibila!

 • Era gratuita, a fost in topul aplicatiilor gratuite din App Store Romania.

 • KlaudiNhO

  Este direct 1,59 Eurici

 • KlaudiNhO

  De fapt cand o cauti zice ca este free iar cand dai pe ea sa o instalezi SURPRIZA 1,59 Eurici

 • Asta pentru ca a fost gratuita pana acum o ora.

 • Medicul

  Eu am gasit o aplicatie si mai interesanta. Se cheama Slow Shutter Cam si iti ofera posibilitatea sa lasi mai mult timp deschis senzorul si poti face efectele alea faine care numai pe un dslr pot fi facute.

 • Mircea.G

  Eu am luat-o exact acum free…