Prima Pagina aplicatii ResetAllKiller te protejeaza impotriva stergerii accidentale a tuturor setarilor din iOS

ResetAllKiller te protejeaza impotriva stergerii accidentale a tuturor setarilor din iOS

  In iOS Apple a implementat functii care ne permit sa stergem toate setarile facute de noi pentru propriile iDevice-uri dar asta nu e tot deoarece cu ajutorul acelor functii putem sterge si intreg continutul unui terminal. Din pacate multi utilizatori nu stiu sa foloseasca in mod corect acele functii asa ca unii isi sterg intreg continutul terminalului prin simpla apasare a unui buton. Pentru persoanele care nu stiu cum sa administreze acele functii a aparut acum ResetAllKiller care, dupa cum vedeti in imaginea de mai sus, blocheaza utilizarea functiilor de stergere a tuturor setarilor din iOS si a intreg continutului unui iDevice.

  ResetAllKiller functioneaza de indata ce il instalati si pana la dezinstalare nu veti putea accesa acele functii dar macar puteti fi siguri ca nimeni nu va sterge tot ce aveti in terminal. ResetAllKiller este disponibil gratuit in Cydia si functioneaza pe iOS 4/5.

 • Gerry Grigore

  Inainte de a efectua acea operatiune, iOS avertizeaza printr-un mesaj sau chiar cere codul de siguranta in caz ca sunt setate restrictii. Deci numai din motive de neglijenta maxima sau retardare mintala cineva poate sterge continutul din greseala. Motiv pentru care acest soft mi se pare inutil.

 • Gerry Grigore

  … valabil si pentru stergerea setarilor.

 • Radu

  Programul nu este pentru a nu sterge accidental continutul , el a fost facut pentru cei cu jailbreak ( daca da-i reset pe un tel cu jailbreak se blocheaza singura solutie e restore)

 • Este pentru toata lumea sau daca nu ai jailbreak nu poti sterge tot ce ai in terminal?

 • Radu

  Cel care a facut programul mentioneaza ca e facut pentru ce am descris mai sus( asa accidental poti sa stergi poza cu poza, contact cu contact)

 • Da ma dar asta nu inseamna ca nu ii ajuta si pe altii.

 • Radu

  Da ii ajuta si pe acele specimene care accidental nu stiu sa foloseasca telefonul