Prima Pagina aplicatii Splashtop iti permite sa rulezi Windows 8 Metro pe iPad, eu as...

Splashtop iti permite sa rulezi Windows 8 Metro pe iPad, eu as vrea asa ceva acum de la Apple!(Video)

10

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XwIeWfvcZ_o[/youtube]

  iOS-ul celor de la Apple are o interfata foarte veche si foarte simpla care pe multi i-a cam plictisit si sincer sa fiu nici eu nu sunt chiar atat de entuziasmat de ea in momentul de fata. Spun asta pentru ca am vazut aplicatia Splashtop si am ramas extrem de placut impresionat de tot ceea ce poate ea sa faca pe tableta companiei Apple dar la fel de placut impresionat sunt si de Windows 8-ul celor de la Microsoft. Aplicatia Splashtop permite utilizatorilor sa experimenteze noul UI Metro al Windows 8, sa se joace cu functiile sistemului de operare, sa ruleze aplicatii, sa foloseasca sistemul de multitasking, sa foloseasca gesturi pentru a intreprinde diverse task-uri si vorbim despre o experienta completa oferita pe o tableta produsa de Apple.

Are you still controlling the Metro UI with a mouse and keyboard? Stop! You deserve a better user experience. Splashtop is the ONLY app that allows you to experience the TRUE Windows 8 Metro UI on your iPad.

Now with Splashtop, you can enjoy native Win 8 Metro touch gestures:
– Swipe from the right for the Charms menu
– Swipe from the left to switch apps
– Pull down from the top to close the app
– Swipe slowly from the left to run two apps side-by-side
– Pinch to do Semantic Zoom
– And many more gestures for you to explore!

  Totul pare extraordinar de frumos si te intrebi cum oare poti pune mana pe aplicatie mai repede insa inainte de a face asta trebuie sa afli doua lucruri care iti vor aminti ca filmele de prezentare rareori prezinta realitatea. Primul lucru pe care trebuie sa il stiti este ca aplicatia are nevoie de un PC cu Windows 8 pentru a face tot ceea ce vedeti in clipul video de mai sus pentru ca ea practic se conecteaza remote la acel PC si va permite sa il controlati de pe o tableta. Al doilea lucru important de stiut este ca aplicatia costa acum nu mai putin de 20€ si acesta reprezinta doar jumatate din pretul real al aplicatiei deoarece ea costa 40€ in mod normal si eu unul cred cu tarie ca nu merita atat chiar daca aduce o experienta extrem de interesanta pe tableta iPad.

  Splashtop este un vis frumos care trebuie repede uitat pentru ca nu vom vedea asa ceva nativ pe iPad in viitorul apropiat.

Pretul initial:
Nume:
Win8 Metro Testbed – powered by Splashtop

19.99

s

Developer: Splashtop Inc.
 iPad Only
Categoria: Utilities


Descriere: LAUNCH SPECIAL FOR A LIMITED TIME 50% OFF OF REGULAR PRICE $49.99!
Splashtop, Apples “Top 25 best-selling iPad app of ALL-TIME, is now optimized for Windows 8!
No need to spend over $1,000 to buy a Win 7 tablet in order to try out the Win 8 Metro touch …


Dimensiunea aplicatiei este: 5.4 Mb