Tim Cook viziteaza sediul companiei Valve, ar putea pregati o posibila colaborare

  In cursul zilei de astazi CEO-ul Apple Tim Cook a vizitat sediul companiei Valve producatoare a celebrei serii de jocuri Half Life, Counter Strike, Portal sau Team Fortress. Nimeni nu stie de ce a ajuns Tim Cook in Washington la sediul Valve insa probabil este vorba despre o posibila colaborare intre compania din Cupertino si celebrul producator de jocuri. Avand in vedere ca Apple are cateva zeci de miliarde de dolari in banci si Valve are jocuri extrem de populare, nu ar fi exclus ca Apple sa aiba in plan achizitionarea companiei din moment ce multe dintre jocurile Valve nu sunt disponibile pe Mac-uri.

Apple’s chief executive Tim Cook reportedly visited the Bellevue, Washington headquarters of Valve Corporation earlier today, inciting questions about new potential for collaboration between the two companies.

  Partea mult mai interesanta a companiei Valve sta in faptul ca ea administreaza platforma Steam prin care sunt vandute zilnic foarte multe jocuri iar Apple ar avea foarte mare nevoie de o companie care sa produca asa ceva pentru ea. Indiferent care ar fi scopul vizitei la Valve, este bine ca Apple se gandeste macar sa colaboreze cu mari producatori de jocuri si sper ca pe viitor sa avem parte de surprize interesante atat pentru platforma iOS cat si pentru Mac-uri.