Prima Pagina Cydia Stock NC Widgets for iPad instaleaza widget-uri Weather si Stocks in Notifications...

Stock NC Widgets for iPad instaleaza widget-uri Weather si Stocks in Notifications Center-ul tabletei iPad

  In iOS-ul tabletei iPad Apple nu a implementat aplicatiile stocks si weather iar multi utilizatori au fost destul de suparati de aceasta decizie a celor din Cupertino. Chiar daca Apple nu doreste sa ne ofere aceste aplicatii pentru propriile tablete, un tweak din Cydia face acest lucru si el se numeste Stock NC Widgets for iPad. Cu ajutorul acestui tweak puteti adauga doar widget-urile pentru vreme si bursa in Notifications Center-ul tabletei iPad 1/2 insa nu veti instala si aplicatiile. Practic trebuie doar sa instalati tweak-ul din Cydia, sa faceti respring, sa accesati meniul Notifications din aplicatia Settings si sa activati widget-urile Stocks si Weather.

This will install the weather and stocks notification canter widgets on that come with the iPhone and iPod touch on iOS 5 on the iPad 1/2. Instructions: 1. Install<br>2. Respring<br>3. Enable in:Settings.app>Notifications>Weather/Stocks Widget. 4. Pull down notification center and enjoy!

  Stock NC Widgets for iPad este disponibil gratuit in Cydia dar functioneaza numai pe iOS 5.x si numai pe tableta iPad.

 • Prea multa bataie de cap in metoda ta.

 • Razvanrazy

  Trebuia sa precizezi faptul ca instaleaza si winterboard. Eu personal nu ma mai oboseam sa il instalez…

 • As fi mentionat daca mentiona dezvoltatorul. Nu prea vad de ce ar avea nevoie de Winterboard cand widget-urile pentru Notifications Center se instaleaza si funtioneaza foarte bine fara asa ceva. Strange.

 • razvanrazy

  Asta ma gandeam si eu. Dar din pacate, odata ce am dezinstalat winterboard, nu a mai functionat si le-am sters pe ambele.

 • Odin

  @ Zaone

  O fi multă bătaie, dar am widgetul ORIGINAL + toate celelalte demult …
  Şi ce e easy pe lumea asta ?
  😉
  Principalul e ca nu instalează wb şi alte bs-uri 😀

 • Pai acolo vad ca se descrie instalarea altor bs-uri.