O noua carcasa pentru terminale iPhone a fost conceputa pentru a opri gloante

  Daca lucrati intr-un mediu periculos atunci siguranta este pentru voi o prioritate si astazi am o carcasa ideala pentru o varietate de utilizatori. Carcasa nu are deocamdata o denumire comerciala insa ea este capabila sa opreasca un glont avand in vedere ca este construiat folosind otel gros de 1 inch/2.5 cm. In imaginile acestui articol aveti prezentata carcasa si observati ca doar partea din spate este echipata cu protectia necesara pentru a opri gloante deci o lovitura frontala va distruge iPhone-ul insa va opri fara probleme glontul.

  Daca va intrebati ce fel de gloante poate opri carcasa atunci va spun ca unul de calibrul 50 nu va penetra armura carcasei deci sunteti in siguranta insa numai teoretic pentru ca acea carcasa este destul de mica si protejeaza doar o portiune a corpului vostru. In ceea ce priveste pretul, carcasa va costa 650$ cand va fi lansata pe piata si cu banii acestia puteti sa va cumparati o vesta antiglont care este mai ieftina si va fi mult mult mai utila.

12 COMENTARII

  1. Bun asa!Si o sa cantareasca vreo 600 de grame pe putin,iar ca dimensiuni,un nokia 5110 este finut.Trebuie sa iti lipseasca 7/8 din creier ca sa cumperi asa ceva.

  2. Cea mai tampita inventie posibila de pana acum. In cazul in care cineva ar trage in tine te-ar interesa protectia ta sau a iphone-ului?