iPad Mini ar putea fi un “cosmar” pentru competitorii Apple

  Conform unui analist american, singura intrebare pe care si-o poate cineva in legatura cu iPad Mini este data la care produsul va fi disponibil pe piata. El considera ca Apple va lansa sigur acest produs insa deocamdata nu stie cand anume il vom putea achizitiona din magazine. Chiar daca afirmatiile sale sunt adevarate sau nu, cert este ca o tableta iPad cu ecran de 7 inch ar fi un adevarat “cosmar” pentru competitorii companiei din Cupertino. Deocamdata nimeni nu a reusit sa intreaca tableta iPad in vanzari insa cei de la Amazon au demonstrat ca piata tabletelor cu ecran de 7 inch poate oferi extrem de multi clienti dornici sa cumpere o tableta ieftina.

  Daca Apple s-ar decide sa intre pe aceasta piata cu o tableta iPad ce ar avea un ecran de 7.85 inch si un pret de maxim 250$, atunci Kindle Fire si orice alte tablete asemanatoare vor deveni rapid doar o trista amintire. Majoritatea celor care cumpara o tableta de 200$ o fac pentru ca nu au bani de una care sa le ofere tot ceea ce au nevoie si aleg alternativa ieftina dar nu prea buna. Daca iPad ar fi disponibila la un pret similar si in acelasi format atunci vanzarile tabletei Kindle Fire ar scadea dramatic pentru ca oricine ar dori o tableta conceputa de Apple si disponibila la un pret “de nimic”.

  Daca Apple va lansa produsul sau nu ramane de vazut insa eu cred ca poducatorii de tablete Android vor avea extrem de mult de pierdut in urma unei asemenea lansari.