QuickOffice Connect te ajuta sa partajezi rapid documentele importante pe orice iDevice sau Mac(Video)

[youtube]http://youtu.be/y6sPBmqY33s[/youtube]

  Din punctul meu de vedere suita Quickoffice aduce cea mai buna metoda pentru a face, edita si vizualiza documente de aproape orice fel pe un iDevice al companiei Apple. Acum suita devine si mai utila pentru toata lumea deoarece compania dezvoltatoare a aplicatiilor pentru iOS a lansat Quickoffice Connect, o platforma de tip cloud care permite oricui sa creeze, sa editeze si sa sincronizeze documente pe orice dispozitiv, oriunde si oricand. Clipul video de mai sus explica intregul sistem si practic faceti un fisier pe calculator, iar apoi il puteti accesa pe orice iDevice sau alt calculator folosind o aplicatie sau un program special.

The new way to work! Get the all-in-one solution to create & edit* documents that sync automatically across all your devices. No need to email your files to yourself anymore! Create a document on your laptop, edit it on your tablet or phone, and then share it with your colleagues instantly. Forgot to sync a file? No problem. Remotely accesses your content on any device from anywhere. Using another cloud storage service or more than one? No problem. Store and access your documents using one app no matter where you are!

  Intregul sistem este foarte interesant si util insa daca va ganditi ca puteti utiliza totul gratuit atunci va inselati amarnic. Cei de la QuickOffice cer 20$ lunar pentru a putea face si edita documente care sunt partajate apoi pe orice dispozitive insa exista si o versiune gratuita a platformei care va permite doar sa partajati fisiere. Daca tot ceea ce ofera QuickOffice nu este potrivit pentru voi atunci va anunt ca iCloud ofera in mare acelasi lucru insa doar cateva aplicatii din App Store sunt compatibile cu el si niciuna nu este gratuita.