Steampunk – o carcasa foarte interesanta pentru iPhone(Video)

[youtube]http://youtu.be/9H2GvnOUGLs[/youtube]

  Am vazut foarte multe carcase pentru iPhone pana acum insa Steampunk este una dintre acele carcase interesante pe care foarte rar le gasesti. Carcasa este mult mai groasa decat una normala insa grosimea este data de elementele foarte frumos prelucrate pe care le vedeti pe ea si de la distanta carcasa genereaza impresia ca aveti pe iPhone un mecanism metalic real si gata sa intre in functiune. In realitate carcasa este facuta din plastic siliconat insa componentele din acel angrenaj sunt pulverizate cu particule metalice pentru a da oricui impresia ca sunt reale.

Hello, I am a model and prop maker in the film industry and i have been making models and patterns for around 20 years. I have worked on around 25 films and numerous TV shows working with props, miniatures, Armoury and costume props. I have built a unique and stylish case with a very bespoke feel using the skills and techniques employed in my line of work. i hope you like it.

  Carcasa nu este destinata oricarei persoane, insa cei carora le plac asemenea concepte probabil nu vor sta prea mult pe ganduri si vor cheltui imediat 64$ pentru a o achizitiona.