Prima Pagina accesorii Steampunk – o carcasa foarte interesanta pentru iPhone(Video)

Steampunk – o carcasa foarte interesanta pentru iPhone(Video)

[youtube]http://youtu.be/9H2GvnOUGLs[/youtube]

  Am vazut foarte multe carcase pentru iPhone pana acum insa Steampunk este una dintre acele carcase interesante pe care foarte rar le gasesti. Carcasa este mult mai groasa decat una normala insa grosimea este data de elementele foarte frumos prelucrate pe care le vedeti pe ea si de la distanta carcasa genereaza impresia ca aveti pe iPhone un mecanism metalic real si gata sa intre in functiune. In realitate carcasa este facuta din plastic siliconat insa componentele din acel angrenaj sunt pulverizate cu particule metalice pentru a da oricui impresia ca sunt reale.

Hello, I am a model and prop maker in the film industry and i have been making models and patterns for around 20 years. I have worked on around 25 films and numerous TV shows working with props, miniatures, Armoury and costume props. I have built a unique and stylish case with a very bespoke feel using the skills and techniques employed in my line of work. i hope you like it.

  Carcasa nu este destinata oricarei persoane, insa cei carora le plac asemenea concepte probabil nu vor sta prea mult pe ganduri si vor cheltui imediat 64$ pentru a o achizitiona.

 • sparky

  ZaOne scuze de offtopic dar am o intrebare , mie mi a fost furat iPhone ul , si aveam id ul bagat pe el la mail , si pe cel care l am acuma mereu imi apar notite noi , sunt cele kre sunt scrise pe iPhone ul furat? te rog ajuta ma vreau sa l recuperez si poate asa reusesc sa l recuperez , scuze de off topic

 • oaky

  Nejustificat de groasa, iar la sfarsit se vede ca pe lungime are “joc” … lucru care o sa duca inevitabil la zgarieturi, plus ca te astepti la ceva calitate avand in vedere ca nu sunt produse industrial sa zici ca mai scapa cate o eroare.

 • Luca

  sparky ar trebui sa te explici mai bine: si anume ce fel de notizie îți apar?
  Oricum mi se pare greu de crezut ca cine ți la furat nu la resetat pana acum.poate e unul nestiutor.Încearca sa te uiti la emailuri trimise sa vezi daca e ceva nou care nu este al tau,sau caută sa faci un backup cu iCloud poate reusesti sa colegi foto de la noul proprietar nu ai activ serviciul findmy iPhone ?

 • Alex

  Salut daca ti-a fost furat iphone-ul si ai facut sesizarea la politie cu acel IMEI ei ti-l localizeaza. Am o prietena care l-a recuperat asa, deci pe cutia telefonului e scris codul(asta daca asa l-ai cumparat)

 • @sparky: Daca nu aveai find my iphone activ pe el atunci nu ai cum decat cu politia.

 • onu

  Ce politie frate? Acum 3 ani am fost cu un prieten cu IMEI la politie si au ras de noi :)) Ne-au luat politisti la misto :)) Cica doar in cazuri extreme, cum ar fi moarte, jaf, etc., ar putea sa caute telefonul prin IMEI… asta doar daca dau acceptul procurorii!

 • Chatagra

  @onu sa stii ca s-au mai schimbat lucrurile in ultimii ani .Daca ai dovada de achizitie si imei-ul tel (care de obicei e scris si pe garantie) poti sa mergi la politie si daca tel e activ in retea pe un abonament il vor recupera sigur dar va dura cateva luni ca merge mai greu birocratia la noi .

 • marcel

  ce prost esti onu , politia iti poate recupera telefonu dar trebuie sa ai actele , fratelui meu i au recuperat un nokia si el il pierduse , deci sunt sigur ca daca ai toate actele telefonuluiai mari sanse sa il recuperezi dar chestia asta dureaza