AnonySend iti permite sa trimiti email-uri anonime direct de pe iPhone-ul tau

  Anonysend este un tweak lansat in cursul serii trecute in Cydia care ne permite sa trimitem email-uri folosind o adresa falsa. Acest sistem nu este nou insa aplicatia care ne permite sa facem acest lucru abia a fost lansata in Cydia si in imaginea de mai sus o aveti reprezentata. Practic introduceti orice adresa de email doriti voi intr-unul dintre primele doua campuri, apoi introduceti email-ul la care doriti ca mesajul vostru sa ajunga plus mesajul in sine si la final apasati butonul Send, iar persoana aleasa de voi va primi un email de la o adresa inventata tot de catre voi.

ith anonysend is the best app to prank your family and friends with, simply fill out the sender and receiver name and send anonymous email.

* note that every email you send is logged with your IP ADDRESS so please do not use this app to ABUSE any one,please use it for fun ONLY.

  Desigur ca adresa IP nu o puteti “falsifica” folosind aceasta aplicatie deci la o verificare a traseului parcurs de email, IP-ul vostru va putea fi descoperit. Anonysend este disponibila gratuit in Cydia.