Presedintii Samsung si Apple se vor intalni pentru a rezolva problemele legale ale propriilor companiilor

  Samsung si Apple au deschise cateva zeci de procese in intreaga lume si din pacate ele par a fi deocamdata departe de a se fi incheiat. Pentru a ajuta la incheierea unei intelegeri intre cele doua companii, o instanta din SUA a decis ca Tim Cook si CEO-ul Samsung sa se intalneasca pentru a stabili o modalitate prin care disputele legale s-ar putea opri. Reprezentantii ambelor companii sunt disponibili sa participe la o discutie “moderata” de catre un judecator al unei instante din California si la acea intalnire vor participa presedintii companiilor si membrii consiliilor generale.

As directed by the Court, Apple and Samsung are both willing to participate in a Magistrate Judge Settlement Conference with Judge Spero as mediator. At Apple, the chief executive officer and general counsel are the appropriate decision-makers, and they will represent Apple during the upcoming settlement discussions. At Samsung, the chief executive officer and general counsel are also the appropriate decision-makers, and they will represent Samsung during these settlement discussions.

  Desigur ca instanta americana poate doar sa ii oblige sa se intalneasca pentru a discuta, nu ii poate obliga sa ajunga la o intelegere insa acesta este primul pas spre incheierea proceselor americane. Poate intalnirea va ajuta la incheierea unei intelegeri ce se va aplica si la nivel global insa deocamdata presedintii companiilor si membrii consiliilor generale se vor intalni in urmatoarele 90 de zile pentru a discuta viitorul companiilor.