Prima Pagina Apple Co-fondatorul Google, Sergey Brin, admira Apple si produsele sale, este un utilizator...

Co-fondatorul Google, Sergey Brin, admira Apple si produsele sale, este un utilizator al iMac

  Co-fondatorul Google, Serghey Brin, a declarat astazi ca este un admirator al companiei Apple si foloseste un iMac de cativa ani buni. Afirmatiile sale vin in urma unui interviu acordat ziarului britanic The Guardian, interviu in care afirmatiile sale ar fi fost aparent rastalmacite de catre jurnalisti. Astazi Brin a declarat, intr-un articol publicat pe propria pagina Google+, ca admira de foarte multi ani produsele companiei Apple si ca foloseste un iMac in viata de zi cu zi, calculatorul celor de la Apple fiind utilizat pentru scrierea articolului respectiv.

Lastly in the interview came the subject of digital ecosystems that are not as open as the web itself and I think this portion has led to some misunderstanding of my views. So to clarify, I certainly do not think this issue is on a par with government based censorship. Moreover, I have much admiration for two of the companies we discussed — Apple and Facebook. I have always admired Apple’s products. In fact, I am writing this post on an Imac and using an Apple keyboard I have cherished for the past seven years.

  La Google Mac-urile companiei Apple sunt probabil mult mai utilizate decat PC-urile pentru ca majoritatea angajatilor companiei din Mountain View sunt fani ai produselor concepute de catre cei din Cupertino. Afirmatiile lui Brin ar putea fi desigur doar politicoase si nimic mai mult, insa pentru Apple vorbim despre publicitate gratuita. La multe conferinte ale Google angajatii au venit cu Mac-urile proprii deci e clar ca la Google produsele Apple sunt apreciate, dar pana una alta cele doua companii concureaza pe mai multe piete.

 • Andrei

  Frumos

 • Alexander

  Zaone ! Cineva ! COD ROSU ! Am un iPhone 4 i-am schimbat bateria si mi-a spus sa o las la formatat. Nu am wi-fi si nici 3g si ma pune sa il conectez la iTunes, dar imediat ce il iau de la incarcat se stinge, dar imi arata ca are bateria 100% ! Si se tot stinge si se aprinde ! Ce sa fac ?

 • Bogdan pascuta

  @ Alexander : incearca un hard reset,poate merge. Bafta!

 • asucme

  Ai incercat sa pui la loc bateria sa veche(originala)?

 • Alexander

  Acum a intrat in recovery mode pentru ca s-a oprit la boot. Mai am 3 minute pana cand se termina de descarcat 5.1 pentru restore.. Sa vedem ce se intampla !

 • KFF

  Ce era sa foloseasca Serghey Brin ? Windows ?

  Sa fim seriosi .

 • Chatagra

  @kff … Poate un chromebook ..nu ?

 • Anonymous