Americanii prefera sa se uite la show-uri TV pe tablete si nu pe calculatoare

  Atunci cand sunt departe de un televizor americanii prefera sa vizioneze pe tablete si nu pe calculatoare show-urile TV favorite. Informatiile sunt oferite de un studiu derulat in SUA de o companie care a chestionat 2500 de oameni cu privire la preferintele in ceea ce priveste vizionarea show-urilor TV online. Eu unul sunt surprins sa vad ca tabletele castiga in fata calculatoarelor avand in vedere ca un calculator poate oferi o experienta mult mai buna daca luam in considerare faptul ca ele au ecran mai mare decat cel al unei tablete.

Drawing on a national online survey of more than 2,500 people ages 8-54 as well as qualitative, in-depth interviews with dedicated tablet users in New York and Los Angeles, “Tapping into Tabletomics” found that, in just a few years, tablets have risen to second-screen prominence for full-length TV (FLTV) show viewing, ahead of computers. Out of total time spent watching FLTV shows, 15% of viewing occurs on tablets.

  Informatiile nu se aplica si in cazul europenilor si cred ca americanii au o afinitate fata de tablete deoarece majoritatea marilor retele de televiziune din SUA ofera aplicatii dedicate pentru vizionarea show-urilor TV. Sa nu uitam si de Hulu sau Netflix deoarece serviciile acestea au milioane de utilizatori pe intreg teritoriul american si aplicatiile lor pentru tablete sunt extrem de populare. Am vazut cum sta situatia la americani, dar voi actionati la fel?