Prima Pagina Noutati Americanii prefera sa se uite la show-uri TV pe tablete si nu...

Americanii prefera sa se uite la show-uri TV pe tablete si nu pe calculatoare

  Atunci cand sunt departe de un televizor americanii prefera sa vizioneze pe tablete si nu pe calculatoare show-urile TV favorite. Informatiile sunt oferite de un studiu derulat in SUA de o companie care a chestionat 2500 de oameni cu privire la preferintele in ceea ce priveste vizionarea show-urilor TV online. Eu unul sunt surprins sa vad ca tabletele castiga in fata calculatoarelor avand in vedere ca un calculator poate oferi o experienta mult mai buna daca luam in considerare faptul ca ele au ecran mai mare decat cel al unei tablete.

Drawing on a national online survey of more than 2,500 people ages 8-54 as well as qualitative, in-depth interviews with dedicated tablet users in New York and Los Angeles, “Tapping into Tabletomics” found that, in just a few years, tablets have risen to second-screen prominence for full-length TV (FLTV) show viewing, ahead of computers. Out of total time spent watching FLTV shows, 15% of viewing occurs on tablets.

  Informatiile nu se aplica si in cazul europenilor si cred ca americanii au o afinitate fata de tablete deoarece majoritatea marilor retele de televiziune din SUA ofera aplicatii dedicate pentru vizionarea show-urilor TV. Sa nu uitam si de Hulu sau Netflix deoarece serviciile acestea au milioane de utilizatori pe intreg teritoriul american si aplicatiile lor pentru tablete sunt extrem de populare. Am vazut cum sta situatia la americani, dar voi actionati la fel?

 • Dak ar avea romanii bani cu siguranta ar face la fel..

 • Hybrid

  Nimic nu se compara la statul in pat seara inainte de culcare vizionand un serial preferat fara 1000 de ventilatore de la pc …

 • Eu totusi cred ca experienta e mai buna pe tableta. 9.7 dar aproape de ochi. Da, si eu folosesc tableta in locul Laptop-ului in 100% din cazuri.

 • Bine ai zis Dan :))

  Oricum, eu nu prefer nici pe PC nici pe Tableta, adica doar la TV ma uit :))

  Bafta!

 • Timisorean

  Romanii nu au bani? Adica nu ai bani sa plateasca seriale si filme, dar bani pentru masini scumpme, bere si tigari au, nu? Hai sa nu fim copii 😉

 • Si noi putem fi mai tari decat ei…instalati XBMC pe ipad’ul jailbraked si adaugati repourile NaviX si IceFilms…easy, legal and cool!

 • iVlad

  Si eu folosesc tot iPadul pentru seriale si uneori pentru meciuri de fotbal din Liga Campionilor

 • americanii sunt mai idioti.
  de ce m-as uita pe un ecran de 10 cand ma pot uita pe unu mai mare ? o chestie logica..

 • Sorin Vestemean

  eu sunt mai smecher…conectez videoproiectorul la tableta :)… Fast and easy

 • Cristian

  Americanii sunt speciali, tot ei de exemplu mananc in majoritatea cazurilor mancare pregatita. Nu cred ca sunt un exemplu pentru toata lumea. Si cum spunea cineva de mai sus, de ce ne-am mai luat TV cu diagonala de 55″ si sistem de sunet de ‘jde milioane …

 • nobody

  Daca macar vreunul dintre voi ar fi citit atent ce s-a scris mai sus, si anume “Atunci cand sunt departe de un televizor…” ati fi realizat cine/care sunt mai idioti.