Rugaciuni – o noua aplicatie pentru iOS

  Nu stiu cati dintre voi obisnuiesc sa spuna cate o rugaciune din cand in cand, insa pentru cei care mai trec pe la Biserica am o aplicatie destul de interesanta. Rugaciuni se numeste aceasta aplicatie, ea este disponibila gratuit in App Store si are listate cateva rugaciuni pe care multi dintre noi le stim deja. Aplicatia este foarte simpla, are doar cateva rugaciuni insa poate unii dintre voi o vor gasi utila.

Cartea de “Rugaciuni” in buzunarul tau. 

Foloseste aceasta aplicatie ori de cate ori simti nevoia sa spui o rugaciune, sa ai relatii mai bune, o sanatate mai buna, situatie financiara buna, o relatie mai buna cu Dumnezeu. Rugaciunea este cea care te va aduce mai aproape de a-ti transforma visele in realitate. 

Vei gasi in aceasta aplicatie o colectie de rugaciuni alese din inima cu atentie si dedicate special pentru momentele de rugaciune in care te simti mai aproape de Dumnezeu.

Pretul initial:
Numele:
Rugaciuni

Gratuit

s





Developer: Alexandru Iliescu
Categoria: Lifestyle


Descriere: Cartea de “Rugaciuni” in buzunarul tau.

Foloseste aceasta aplicatie ori de cate ori simti nevoia sa spui o rugaciune, sa ai relatii mai bune, o sanatate mai buna, situatie financiara buna, o relatie mai …


Dimensiunea aplicatiei este: 1.0 Mb