Forecast iti afiseaza vremea in timp real direct in LockScreen

  Direct de la dezvoltatorul tweak-ului LockInfo avem de aseara in Cydia un nou tweak foarte interesant numit Forecast care activeaza in LockScreen un widget ce afiseaza starea vremii in timp real. In imaginea de mai sus avem prezentat modul in care functioneze totul si practic observati ca widget-ul Weather din Notifications Center a fost “mutat” in LockScreen, inlocuieste ceasul si afiseaza toate informatiile direct acolo. Partea interesanta este ca widget-ul a fost special configurat pentru a afisa atat ora/data cat si informatii despre vremea dintr-o anumita locatie, deci va fi destul de vazut cum interactioneaza el cu restul LockScreen-ului si cu tweak-uri precum IntelliScreenX.

Forecast replaces your regular lockscreen clock with an updated iOS5 native weather widget. The updated widget includes the time and date and an icon to let you manually refresh the weather at any time. Forecast is smart enough to reduce data usage by only refreshing on the lockscreen at most every 15 minutes. Additionally, when weather updates are not available, you can still see the last weather and forecast with an unobtrusive icon in the corner to tell you that weather is offline. Forecast has no settings or application icons. To disable, remove the tweak.

  In mod normal widget-ul actualizeaza singur informatiile o data la 15 minute insa exista si un buton care va permite sa il fortati sa actualizeze informatiile atunci cand doriti voi. Forecast nu are un meniu de setari in aplicatia Settings a iOS deci tot ceea ce vedeti in el este preluat din aplicatia Weather unde trebuie sa setati locatia pentru care doriti sa vedeti informatiile. Forecast poate fi cumparat din Cydia pentru 0.99$, pentru o perioada limitata de timp, insa functioneaza numai pe iOS 5.