Instagram update disponibil in App Store

  Instagram a fost in centrul atentiei intregului glob in ultimele luni insa din pacate nu totul a avut o conotatie pozitiva pentru aceasta aplicatie. Ieri v-am spus ca vicepresedintele departamentului de marketing al Apple, Phill Schiller, a renuntat la Instagram dupa ce aplicatia a fost lansata si pe platforma Android si acelasi lucru l-au facut destul de multi posesori de terminale iPhone, insa deocamdata totul pare sa fie linistit in cadrul companiei. Lucrurile sunt atat de bune incat in cursul serii trecute un update a fos tlansat pentru aplicatie insa el este in principal concentrat pe rezolvarea problemelor :

  • Speed improvements throughout
  • Minor UI tweaks
  • Bug fixes
  • Improved accessibility support

  Instagram este disponibila gratuit in App Store, insa functioneaza doar pe iPhone/iPod Touch.

Thanks to Dennis.

Pretul initial:
Numele:
Instagram

Gratuit

s





Developer: Burbn, inc.
Categoria: Photo & Video


Descriere: Instagram

15 million users love Instagram! It’s a free, fun, and simple way to make and share gorgeous photos on your iPhone.

Pick from one of several gorgeous filtered effects or tilt-shift blur to…


Dimensiunea aplicatiei este: 12.7 Mb


7 COMENTARII

  1. Probabil are ceva compatibilitati cu animite platforme si face exact ce trebuie sa faca pentru unii dezvoltatori gen facebook. Sincer nu mi se pare nici mie prea mare jmecherie. Am impresia ca facebook in viitorul apropiat o sa integreze ca pozele sa fie editate ca in instagram ceea ce mi se pare o porcarie. O da devina ceva de genul hi5

  2. E un fel de twitter, dar doar cu poze, nu un fel de facebook. N-are nicio legatura cu facebook-ul, numai decat ca-i apartine.

  3. Problema este pusa corect doar din punct de vedere al celor ce vad numai Apple. Sunt foarte de acord ca o parte din posesorii de iPhone au renuntat la aplicatie, insa sunt mai mult decat sigur ca au castigat mult mai multi utilizatori de cealalta parte a baricadei. Lansarea aplicatiei pe platforma Android a fost un adevarat castig. Tragand linie si facand socotelile sunt convins ca au avut doar de castigat din pasul ce l-au facut.
    Dintr-un articol publicat pe 11.04 in DigitalTrends reiese destul de clar acest lucru, aplicatia aparand pentru prima oara pe prima pozitie in TopFree Apps al Apple Store. Deci in concluzie, pe cine vaitam??

    “It’s possible Instagram has lost a number of iOS users in the past week, with some upset about its launch on the Android platform, as well as its takeover by Facebook. But if the company behind the photo-sharing app was at all worried, it needn’t have been — on Tuesday it appeared at the top of Apple’s iOS App Store chart for the first time.”

    http://www.digitaltrends.com/mobile/top-of-the-charts-instagram-may-have-lost-a-few-ios-users-but-its-gained-a-whole-lot-more-new-ones/