Intel lanseaza astazi procesoarele din seria Ivy Bridge, Apple ar putea lansa noi Mac-uri in baza lor

  Astazi compania Intel va lansa oficial noua serie de procesoare Ivy Bridge care vor ajunge cu siguranta si in Mac-urile companiei Apple. Deocamdata cei de la Intel vor lansa doar procesoare quad-core din seria i5/i7 care sunt destinate desktop/laptop-urilor deci cei de la Apple ar putea actualiza in viitorul apropiat doar iMac-ul si MacBook Pro-ul. Procesoarele destinate ultrabook-urilor vor fi disponibile ceva mai tarziu si ele vor ajunge cu siguranta in MacBook Air-urile pe care Apple urmeaza sa le imbunatateasca anul acesta.

There are more than 300 mobile products in development and more than 270 different desktops, many of which are all-in-one designs.

“This is the world’s first 22 nanometre product and we’ll be delivering about 20% more processor performance using 20% less average power.

  Noile procesoare sunt construite folosind procesul de fabricatie de 22 nanometri si conform celor de la Intel ar fi primele produse lansate in baza acestei tehnologii. Practic vorbim despre procesoare care sunt cu 20% mai performante decat generatia anterioara si in medie consuma cu 20% mai putina energie, insa pe partea grafica sunt mult mai bune. In concluzie, Intel a lansat astazi o serie de procesoare performante, dar oare cand se va gandi Apple sa lanseze noi versiuni ale Mac-urilor sale?