Tutorial: Salveaza unlock-ul(unlock ticket) facut cu SAM pe iPhone folosind redsn0w 0.9.10 beta 8(Mac, Windows)

  V-am spus ca astazi Dev Team a lansat redsn0w 0.9.10 beta 8, o versiune a programului de jailbreak pe care o putem utiliza pentru a salva decodarea facuta cu SAM(unlock ticket-ul). Aceasta nu este singura metoda prin care puteti face acest lucru insa este de departe cea mai simpla si va recomand sa o utilizati cu incredere. Pentru a face procedura trebuie sa aveti patch-ul afc2 instalat, iar daca nu il aveti deja atunci il gasiti in Cydia sub denumirea AFC2Add. Puteti incerca procedura inainte sa verificati daca aveti acel patch si daca ea nu functioneaza atunci il puteti instala si puteti repeta procesul.

  Aceasta procedura este necesara NUMAI pentru cei care au facut unlock folosind SAM in baza acestui tutorial.

Pasul 1

Descarcati redsn0w 0.9.10 beta 8 de aici: WindowsMac.

Pasul 2

Conectati iPhone-ul vostru la calculator si deschideti redsn0w.

Pasul 3

Navigati catre Extras>Even More si veti gasi acolo un buton numit Backup.

Pasul 4

Apasati butonul Backup si veti vedea deschisa fereastra din imaginea de mai jos, programul fiind automat setat sa salveze fisierele pentru unlock. Daca doriti sa salvati alte fisiere trebuie doar sa introduceti path-ul corect.

Pasul 5

Dupa aparitia ferestrei apasati ok si redsn0w va salva toate fisierele necesare decodarii. Daca primiti eroarea din imaginea de mai jos atunci trebuie sa deschideti Cydia si sa instalati pachetul AFC2Add din repo-ul ModMyi.

Pasul 6

Dupa salvarea fisierelor redsn0w va afisa mesajul din imaginea de mai jos iar in folderul programului veti gasi o arhiva care va avea in denumire numele Lockdown si data la care ati facut decodarea.

  Daca urmati pasii descrisi mai sus atunci veti putea decoda fara probleme in viitor terminalul vostru, INSA numai pe cartela pe care l-ati decodat deja.