Prima Pagina Apple Apple va construi un restaurant propriu in afara campusului sau pentru a...

Apple va construi un restaurant propriu in afara campusului sau pentru a se asigura ca discutiile angajatilor nu sunt auzite de competitori

  Apple parea a fi o companie paranoica, insa un recent plan al celor din Cupertino ne dezvaluie cat de multa atentie acorda Apple protejarii secretelor proprii. Se pare ca in viitorul apropiat Apple va construi un restaurant propriu in afara campusului sau, planul fiind conceput pentru a oferi companiei siguranta ca discutiile angajatilor sai nu sunt auzite de competitori. Practic Apple se teme ca angajatii sai discuta la masa despre proiectele la care lucreaza si ca angajatii altor companii i-ar putea auzi si ar putea affla ce pregateste ea in viitor.

We like to provide a level of security so that people and employees can feel comfortable talking about their business, their research and whatever project they’re engineering without fear of competition sort of overhearing their conversations.

That is a real issue today in Cupertino because we’ve got other companies here in our same business.

  Pe langa restaurat Apple va construi si o cladire unde angajatii sai se vor putea recrea, insa vor fi disponibile sali de conferinte si probabil cateva terenuri de sport. Consiliul local din Cupertino a aprobat deja planurile companiei Apple si se pare ca, constructia noului proiect va incepe in viitorul apropiat. In aceste cladiri vor avea acces doar angajatii Apple, deci nimeni altcineva nu va putea intra, desi in campusul companiei pot intra vizitatori si acestia pot manca in cadrul cafenelelor disponibile acolo.

  Concluzionand aflam ca la Apple secretomania persista si dupa moartea lui Steve Jobs, semn ca el si-a instruit extrem de bine angajatii.

 • Interesant ce au de gand, dar mi se par cam stricti….

 • filipine

  Bine ca restaurant fac… o fabrica Apple.. mai greu pentru ei. Lasa ca le produc LG si Samsung marfa… asta asigura protectia absoluta a informatiilor :)).. Zaone.. esti funny de data asta.

 • Sebi

  @filipine

  Mai documenteaza-te si afla de ce Apple nu are propriile fabrici, mai ales pe teritoriul US.

 • Gigi

  Paranoia e mare , paranoia e mare

 • filipine

  @sebi… nu ma intereseaza de ce… explicatii stupide gasesti pe toate drumurile. Important este ca nu au si asta este penibil indiferent de explicatie. Nu te lasa aburit sebi… “trezeste-te” :))

 • Jayson

  @filipine
  Crezi ca nu isi permit propriile fabrici?:))
  Sau pt ce au nevoie de fabrici proprii cand le e extrem de bine asa?:-?

 • Pai stai asa, daca e afara din campus competitorii de ce nu pot intra in el?!? Se bate capt in cap. Poate vrei sa zici in campus ca sa nu pot intra outsiderii

 • @Mascka: In cafenea vor avea acces doar angajatii. Am si scris in articol de altfel.