Prima Pagina aplicatii App Store-ul are probleme cu recunoasterea codurilor “redeem”

App Store-ul are probleme cu recunoasterea codurilor “redeem”

  Pentru a isi ajuta dezvoltatorii sa vanda mai repede si mai eficient aplicatiile disponibile in App Store, Apple le ofera posibilitatea de a face redeem codes prin care ofera oricui posibilitatea de a descarca gratuit o aplicatie din magazinul sau virtual. Tot prin intermediul acestor redeem codes sunt vandute si iTunes Gift Card-urile si se pare ca acum App Store-ul are mici probleme cu recunoasterea acestor coduri. Mai multi utilizatori raporteaza probleme la introducerea acestui gen de coduri in App Store si deocamdata nimeni nu stie de unde anume vine problema.

  This code is only valid for customers of the Store este eroarea pe care o intampina utilizatorii si daca ati incercat sa utilizati un cod redeem in App Store dar ati primit aceasta eroare, atunci stiti de unde vine. Exista posibilitatea ca voi sa nu o intampinati absolut deloc, insa in cazul in care ea apare este recomandabil sa asteptati cateva minute/ore si sa reincercati introducerea codului, apoi sa repetati procesul daca el nu functioneaza.

 • Hybrid

  Am incarcat astazi 2 coduri de 15$ si totul a fost ok.

 • iulian

  eu astăzi în 2 rânduri am întâmpinat această problemă pe ipad si iPhone 4s;
  prin intermediul aplicației FreeDailyApps 2 coduri Redeem nu au mers pe motivul
  amintit de tine;
  eu mă gândeam că explicația era alta și anume faptul că id-ul ptr .AppStore-ul american
  nu avea atașat un card bancar, fapt confirmat prin utilizarea unui alt cod Redeem de la
  la o altă aplicație, FreeMyApps.com care s-a descărcat fără probleme cu același id încercat ptr aplicația FreeDailyApps; situația asta credeam că are de a face și cu un “Agree” în AppStore pe care l-am dat cu câteva zile in urmă (din păcate fără să citesc ce anume modifică)
  sper însă să nu am dreptate