Sparrow+ transforma Sparrow in aplicatia mail nativa din iOS, ar trebui sa ii trimita si notificari Push

  Sparrow este fara indoiala una dintre cele mai bune aplicatii de tip mail pentru iOS, dar marea sa problema sta in faptul ca nu trimite nativ notificari Push pentru utilizatori. Desigur ca dezvoltatorii sai lucreaza al implementarea acestei functionalitati, insa nu se stie cand o vor oferi la scara larga. Lasandu-i pe dezvoltatori in pace, va vorbesc despre un tweak numit Sparrow+ care transforma aplicatia Sparrow in aplicatia nativa pentru trimis email-uri, insa implementeaza si notificarile push. Practic Sparrow+ va permite sa deschideti aplicatia Sparrow de fiecare data cand o alta aplicatie va cere sa trimiteti cuiva un email, insa acest lucru nu se aplicati la aplicatiile native ale iOS-ului care fac trimitere tot la aplicatia Mail.

  Sistemul de notificari Push ar trebui teoretic sa functioneze la fel precum cel pentru aplicatia Mail, insa avand in vedere ca tweak-ul nu este public nu stim daca el se comporta asa cum il lauda dezvoltatorul sau. Sparrow+ nu este decamdata disponibil in Cydia, insa ar trebui sa il puteti descarca in viitorul apropiat. Sparrow+ impune instalarea aplicatiei Sparrow care este disponibila in App Store pentru 2.39€.

3 COMENTARII

  1. Problema mea este:
    Am instalat ultimele 3 versiuni, merge foarte bine, lin, dar am o SINGURA PROBLEMA: Sa nu dea sfantu sa dau “new mail” sau “reply” la un mail din inbox, mi se blocheaza 2-3 min pana incarca toate contactele, facand la fel pentru fiecare “litera” gen i0n1ca (imi scrie in 5 min).
    Voi aveti aceeasi problema cu contactele ?! sau doar 3GS-ul meu e invechit :))

    Daca ar fi mers ca si aplicatia nativa Mail.app la new mail sau reply, as fi renuntat.