AlwaysArrange simplifica procesul de repozitionare a iconitelor aplicatiilor din Springboard, este disponibil in Cydia

  Pentru iOS Apple a gandit un mod interesant pentru schimbarea aranjarii iconitelor din Springboard, astfel ca utilizatorul trebuie sa apese indelung pe iconita unei aplicatii pentru a activa sistemul care ii permite sa schimbe pozitia acelei iconite ori sa stearga aplicatia corespunzatoare ei. AlwaysArrange este un tweak despre care am vorbit acum cateva zile si care a fost lansat astazi in Cydia, iar el ne permite sa modificam pozitia unei aplicatii fara a mai activa acel sistem. De indata ce instalam tweak-ul, il activam si pur si simplu tragem iconita aplicatiei intr-o alta pozitie iar ea va fi repozitionata.

This tweak allows you to arrange your SpringBoard Icons without entering the Wiggle Mode, just tap and drag an Icon. In the Settings you can set the Duration a Icon should be tapped/hold until it is moveable.

  Desigur ca aveti nevoie de sistemul conceput de Apple pentru a sterge aplicatiile, iar pentru a il activa pur si simplu trageti o iconita catre status bar iar acel sistem va fi activat si veti putea sterge orice aplicatii doriti. AlwaysArrange este disponibil gratuit in Cydia.

1 COMENTARIU