Puffin update disponibil in App Store, te ajuta sa vizionezi continut flash pe propriul iDevice

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mS402ULn-vk[/youtube]

  Puffin este o aplicatie disponibila in App Store de vreun an de zile, iar cu ajutorul ei puteti viziona continut flash pe orice pagina de pe web. iOS-ul nu afiseaza in mod normal asemenea continut, Puffin o face si partea interesanta este ca o face intr-un mod mult mai bun decat Skyfire. Spre deosebire de Skyfire, Puffin afiseaza si elementele flash din pagina, nu doar continut video, deci puteti viziona complet o pagina facuta folosind tehnologia flash. In cursul serii trecute aplicatia Puffin a fost actualizata, dezvoltatorii sai rezolvand probleme de functionalitate pentru iPhone si iPad :

  • Fix flash audio problem (no sound) on iPad 3 and iPhone 4S
  • Improve typing response time
  • misc bug fixes

  Puffin este disponibil in App Store sub forma unei aplicatii universale care costa 2.39€ si daca doriti sa accesati pagini flash atunci Puffin este cea mai simpla solutie.

Pretul initial:
Numele:
Puffin Web Browser

2.39

s





Developer: CloudMosa, Inc.
Universala
Categoria: Utilities


Descriere: Puffin Web Browser is the premium version in the Puffin web browser family.

Puffin Web Browser is a wicked fast web browser. With the help of cloud servers, Puffin Web Browser brings the desktop web brows…


Dimensiunea aplicatiei este: 7.3 Mb


 

8 COMENTARII

  1. Cea mai buna aplicatie ptr Flash pe iPad este iSwifter. Pentru a o testa puteti vedea 10 min pe zi de Flash, gratis. Eu am vazut filme de ex de pe http://www.fil cu ajutorul acestei aplicatii si pot spune ca se vad super. Daca vreti sa vedeti mai mult de 10 min pe zi puteti cumpara licenta full. Eu spun ca face toti banii.

  2. @ Cristi. Eu eram ironic. Nici mie nu-mi convine ca pe ios nu e flash. Ca pana o disparea complet mai e. Si am avut de nenumarate ori nevoie si niciun program nu mi-a satisfacut nevoia. Asa ca apple sux…

  3. eu folosesc de ceva vreme pe ipad iSwifter si merge chiar bine. Am incercat multe aplicatii pt continut flash pana la iSwifter!