Concept: transfera fisiere de pe Mac pe iPhone wireless cu un simplu gest(Video)

[vimeo]http://vimeo.com/40117938[/vimeo]

  iCloud-ul companiei Apple este bun cand vine vorba de salvat date putine pe internet, insa din pacate el nu ofera utilizatorilor posibilitatea de a sincroniza orice fel de fisiere cu propriile terminale. Apple a gandit si un serviciu care ne permite sa sincronizam muzica din calculator cu iTunes si mai apoi cu orice alt iDevice/Mac, insa pentru el trebuie sa platim. Pentru ca unii utilizatori vor ceva mai frumos, conceptul de mai sus prezinta un iPhone care s-ar conecta la un Mac de indata ce este apropiat de el si ar permite transferul de fisiere intre cele doua dispozitive fara prea mult efort.

Our devices are well connected virtually, through services like DropBox or iCloud. Those offer wireless synchronization for data, but the devices that contain this data still miss a tangible connection. I thought that a representation of a physical connection would facilitate a more intuitive interaction based on traditional mental models from the physical world.

  Desigur ca o asemenea tehnologie este departe de realitate si e greu de crezut ca Apple se va gandi vreodata sa o implementeze. Ceea ce ni se prezinta in clip este foarte frumos, insa nu este chiar atat de util, daca ne gandim ca putem deja sincroniza un iPhone cu iTunes folosind o conexiune Wi-Fi.