Samsung Galaxy S III prezentat de Samsung plus hands-on videos

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VAPln6frVtk[/youtube]

  In aceasta seara compania Samsung a prezentat noul Samsung Galaxy S III, cel mai nou smartphone Android care ar fi trebuit sa revolutioneze telefoanele mobile. Ei bine in clipurile video din acest articol aveti review-ul celor de la Engadget pentru noul terminal Samsung, review-ul fiind publicat chiar inaintea inceperii evenimentului de prezentare a dispozitivului. Practic Samsung Galaxy S III are un procesor quad-core de 1.4 GHz, ecran Super AMOLED de 4.8 inch, cu rezolutie 1280 x 720, 1 GB RAM, camera normala de 8 megapixeli si una frontala de 1.9 megapixeli, baterie de 2100 mAh si la final compatibilitate cu retele 4G LTE.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QVl6PGofG8k[/youtube]

  Sincer sa fiu Samsung a construit un smartphone foarte puternic, care nu arata chiar atat de grozav, insa care va produce foarte multi bani pentru asiatici. Mai multe despre dispozitiv puteti afla din review-ul facut de Engadget si din clipurile video din acest articol, insa eu nu am ramas chiar atat de impresionat de dispozitiv. Voi ce parere aveti? Daca sunteti interesati puteti urmari aici conferinta de prezentare a dispozitivului.

66 COMENTARII

  1. Sunt super super dezamagit de design,nu imi place rotundul ala de nici o culoare,este pur si simplu un nexus mai subtine,atata tot,acum pot sa afirm ca sunt dezamagit la culme,vroiam sa imi vand actualul sgs2 si iphone 4 si sa imi achizitionez noul sgs3,dar din cauza formei super urate se pare ca voi ramane tot cu ele 2:(

  2. ma uit acum la livestreaming si ghiciti ce au introdus? S Voice (your own personal assistant) …. simt un proces de la apple venind!
    PS: nu le-a iesit live-ul….:))) nu se compara cu SIRI

  3. zaone pina la urma nu mai prea seamana a iphone
    nu arata rau terminalul (daca ramanea la max. 4.3 era mai bine)
    pacat ca nu isi optimizeaza ei un pic os sa il faca mai bun
    pt unii strugurii raman acrii

  4. Haha :)) e un nokia C7 cu display mult mai mare si design foarte putin schimbat. Plus senzorii aia strica tot design-u. Tipic Samsung

  5. Ca design e praf!mai au cel putin o jumatate de duzina de tel care seamana intre ele.cu personal assistant m-a pufnit rasul.interesant mi s-a parut faptul ca te poate vedea daca ai ochii pe el si nu se inchide automat daca iti depisteaza privirea…

  6. ptr yoyo, tocmai am citit un articol in alta parte : “recunoaşterea vocală S-Voice (după modelul Siri)” …deci…tot au copiat ei ceva :))

  7. Mda, sincer sa fiu la design ma asteptam sa vina cu ceva care intradevar ar fi rupt gura targului. As fi vrut sa le dea mai mult de furca celor de la Apple. Samsung au venit cu o serie de noi caracteristici, insa sunt sigur ca Apple nu va avea probleme.

    Acum asteptam iphone 5. 🙂

  8. OAMENI BUNI, trebuie sa intelegeti,totul are un inceput, de exemplu cand a aparut prima masina cu volan in stanga sau dreapta si schimbator la mijloc, ceilalti nu aveau voie sa faca cva la fel? NU ESTE NICI PE DE PARTE ANDROIDUL IN MOMENTUL DE FATA ca iphone. este total diferit. NU SUNT FAN ANDROID, dar nu-mi place astfel de diferentieri

  9. Mare pacat de hardware pe care il pun pe le,caci totusi e de ultima ora .Dupa parerea mea l-au facut mai urat decat sgs2 care avea o forma mult mai ok.asta e mare si rotunjit .Mult plastic ca deobicei ,daca tot dai o caruta de bani pe el de ce oare nu pun si ei o rama de aluminiu sau sa inoveze ceva la design !? Targetul lor o fi sa scoate produse performante cu pret sub Apple si astfel sa faca compromis pe partea de design.Dar chiar si asa la o compania de rangul Samsung ar putea sa investeasca si ei pe design sa nu ridice nici pretul f mult si totodata sa sara din epoca de plastic in care se complac atat de lejer .

  10. sa le fie rusine celor de la samsung (acum sunt sigur ca apple nu are cu cine concura) ….intr-o luna de la lansarea iphone 5 (s-au cum o sa se numeasca) o sa depaseasca vanzarea de sgs III….puteti sa-mi spuneti Nostradamus de pe acum:))

  11. Hahahahahahah=)))) iPhoneul e un telefon care are dual core camera 8 mp si filmeaza full hd… Multi dupa asta se iau si zic ca e prost, dar iPhone are inovatie ceea ce android are putin doar prin HtC

  12. Mie cel putin mi se pare prea mare.Inteleg ca e un smartphone dar sa tii asa lcd prin buzunare chiar e ciudat.
    Designul nu ma impresionat prea tare practic e un s2 de dimensiuni mai mari.

  13. @Dan: Au spus ca au reusit sa il faca de aceeasi marime ca si S2 numai ca are ecran mult mai mare :).
    Este epic telefonula sta ce sa spun.
    Din ceea ce a pus zaone nu reiese adevarata putere a lui.
    Daca ati fi urmarit prezentarea ati fi vazut cate lucruri inovatoare au fost aduse ca si faza cu camera frontala, incarcare prin wifi, wifi direct, shareingul pe alte tv, telefonane etc. etc.
    Il depaseste pe iPhone 4S din toate punctele de vedere si eu cred ca si pe iPhone 5. Vom vedea.
    Acesta va fi viitorul meu telefon.

  14. @yoyo-pentru ca nu s-a mai furat de la apple de aia nu lea mai iesit ceva frumos.ooo scuze, te simiti ca in natura :))) o repeta intr-una pe asta
    am spus tot anul ca designul il va trage in jos. Nu imi place telefonu,htc one x ar trebui sa fie mai bun.

  15. Bai frate urat mai e SGS III. Mult mai fain e Nexus pe langa el. Si ma mir ca are 4.8″, oare la cat se vor opri Samsung cu dimensiunile astea colosale?

  16. Pfff, ma gandeam la un design mult mai placut, ceva imbunatatiri fata de s2, dar foarte mici…..
    Nici nu merita sa schimb GNote pentru aiureala asta de telefon.
    Oricum parerea mea…

  17. la specificatii era ceva de asteptat ,dar designul e praf …. astia de la samsung sunt niste prosti , eu in locul lor il faceam la design cum aparuse pe net ca o sa arate iphone 5(de fapt 4S si care nu a aratat asa cum se astepta lumea) … la galaxy designul a scazut de la S , la S2 a fost mai rau la S3 e si mai rau , iar nexus e intre 2 si 3 la design ,tot prost

  18. Huh? Voi ati citit ce poate sa faca?
    E incredibil, chiar nu ma asteptam la asa ceva. In sfarsit un smartphone care chiar e util, nu doar pentru impresii la scoala, filme si jocuri.
    Pe partea de software au inovat imens! Jos palaria!
    … acum sa vad de unde gasesc 3000 lei…

  19. Este uimitor cate au copiat de la altii si au bagat in el :))) E intr-adevar folositor, desi unele functii exista deja in alte smartphone-uri de ceva vreme. Singurele chestii noi au legatura cu acea camera frontala care te urmareste si felul in care detecteaza el cand il ridic, restul..

  20. Sincer nu ma intereseaza daca au luat de la altii, ce au luat de la altii.
    Daca ar exista un ~peugeot care a luat de la motor de la mercedes, electronica de la bmw, sisteme de siguranta de la volvo, etc, tot ce aveau ei mai bun si au facut un model nou, binenteles ca as fi printre primii in reprezentanta.
    Cert este ca desi nu e cel mai frumos, si poate nici nu are cel mai bun hardware in acest moment (oricum va fi intrecut in curand) , intregul pachet e extrem de atractiv, si eu nu am mai vazut/auzit de niciun un alt model de telefon care sa vina cu atat de multe noutati de mult timp.
    Telefonul pe care il folosesc in prezent il am de app 5 ani, cred ca si S3 o sa reziste si o sa-si faca treaba foarte bine pentru urmatorii 3.

  21. E uimitor cum sar clientii dintr o parte in alta. si cati bani pierd. Folosesc si iphone si android deci nu sariti pe mine. Insa iphone 4 si samsung galaxy s sunt inca super ok nu vad de ce mi as face upgrade. Si daca are procesor quad ce? La ce foloseste in afara sa scoata banii din buzunarele unora. Plus ca e un urat si jumatate iphone da clasa.

  22. zaone daca te referi la faza cand ridici telefonul ca depisteaza el automat asta …..eu stiu ca si la iphone este cand il duci la ureche si incepi sa vorbesti siri intra deja in functiune …..nu la asta te referi /?

  23. Ce e asa inovator? :))
    Cam tot ce are sgs 3 are si galaxy nexus , insa nu cu fite de ultima ora.. quad core .
    Intentionez sa-mi iau galaxy nexus sa vad ce poate . Intentionam sa-mi iau sgs3 daca ma incanta cu ceva , dar au dat-o in bara rau de tot cu designul . In loc sa-l faca macar la fel ca sgs2 sau mai bun , ei l-au stricat.
    Pacat.

  24. Degeaba spuneti voi ca e urat ca etc. nu se compara cu apple, parerile voastre sunt unele rautacioase avand in vedere ca suntem pe un site dedicat produselor apple.
    Eu personal am folosit doar iphonuri in mom d fata am un 4s, insa trebuie sa recunosca ca versiunea pe culoarea negru este urata insa cea pe alb este foarte finuta frumoasa si eu cred ca la partea design au facut un lucru foarte bun pt versiunea pe alb si acest lucru se va vedea in vanzari care cred ca sigur o sa le depaseasca pe cele ale sg2.

    Momentul in care ios era cu mult peste android a disparut demult, ambele sisteme de operare dupa parerea mea se descurca foarte bine insa apple incepe sa se piarda in umbra, nu a reusit inca sa scoata un iphone cu un ecran de 4 inch, daca nici cu urmatoare generatie nu face acest lucru o sa piarda f multi clienti.
    Trebuie sa fim realisti si nicidecum obsedati de apple.

  25. Adevarul este ca s 3-ul e urat, alealalte facute inainte aratau mai bine. Stiu, suntem rai dar realisti. Nu suntem obsedati de Samsung, altfel am vedea doar telefoane frumoase.

  26. Telefonul nu este un WOW! insa sincer prezentarea m-a convins sa dau 4s-ul si sa imi iau S3, iar faptul ca au facut spatele din hyperglass este un mare plus

  27. Designul arata aproape la fel ca cel facut pt un prototip de iphone. Mie imi place , ecranul e un pic cam mare totusi da e un telefon care va fi vandut foarte bine, iar cei de la apple trebuie sa scoata ceva foarte bun ca sa vanda cum au facut cu iphone 4s..