Samsung Galaxy S III – parerea mea

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VAPln6frVtk[/youtube]

  Aseara Samsung a lansat cel mai “hot” smartphone al momentului – Samsung Galaxy S III. Dispozitivul are un procesor quad-core, un ecran de 4.8 inch care in realitate este la fel de mare precum intregul iPhone, o camera de 8 megapixeli, o baterie de 2100 mAh si un Siri denumit S Voice. Din punct de vedere hardware dispozitivul nu are rival in momentul de fata si este pe aceeasi linie cu HTC One X, insa va avea parte de vanzari mult mai mari pentru ca e produs si promovat de catre Samsung.

  Trecand de la hardware la software, pe langa S Voice, a.k.a. Siri, terminalul iti permite sa suni pe cineva doar ducand terminalul la ureche(cand ai deschisa aplicatia de trimis SMS-uri), ecranul se inchide singur cand nu te uiti la el, esti atentionat printr-o vibratie cand iei telefonul in mana si ai mesaje necitite, plus alte cateva lucruri interesante. Terminalul nu are functii revolutionare, insa are indeajuns de multe noutati pentru a depasi iPhone 4S, dar asta nu il va ajuta sa depaseasca dispozitivul si in vanzari. Singurul lucru care pe mine ma nemultumeste la Samsung Galaxy S III este design-ul pe care il consider a fi extrem de urat, mult mai urat decat al vechilor Galaxy-uri si mult mai urat decat al HTC One X. Nu uit de plasticul folosit in continuare de coreeni, plastic neplacut la atingere, dar care reduce costul final al dispozitivului.

  Per total eu sunt placut impresionat de Galaxy S III, cred ca pana in toamna va domina fara discutie piata smartphone-urilor, insa cred ca Apple va scoate atunci un iPhone care il va depasi din multe puncte de vedere. Samsung a facut o treaba buna cu Galaxy S III, insa parerea mea se bazeaza NUMAI pe ce am vazut pana acum si probabil se va schimba cand voi ajunge sa ma joc putin cu terminalul.

  Voi ce parere aveti despre Samsung Galaxy S III?