Une Bobine – un “dock” interesant pentru iPhone(Video)

  Une Bobine este un “dock” pentru terminale iPhone care aduce un mod destul de neconventional de a tine un iDevice aproape de calculatorul nostru. Practic nu vorbim despre un dock clasic ci despre un cablu metalic pe care il putem folosi pentru a incarca un iPhone, dar si pentru a tine dispozitivul oriunde dorim. Partea interesanta sta in modul in care este construit acest accesoriu deoarece el tine iPhone-ul fixat in orice pozitie il punem si poate sa incarce dispozitivul nostru fara prea mult efort.

Une Bobine is a flexible and eclectic stand, sync, and charging cable for iPhone. We have designed the cable with a very specific metal gooseneck material that provides a fully flexible cable with enough strength to hold the weight of iPhone. The cable can be flexed in different positions, coiled, wrapped around objects…. the only limit is your imagination.

  Une Bobine este deocamdata doar un proiect care asteapta finantare pe site-ul kickstarter.com, insa se pare ca el va primi banii de care are nevoie pentru a ajunge pe piata.