iPhone 4 si iPad 2 vs alte smartphone-uri si tablete intr-un test al ecranelor

6

  Pentru ca vara sta sa inceapa si utilizatorii vor folosi din ce in ce mai des smartphone-urile si tabletele in lumina directa a soarelui, cei de la DisplayMate s-au gandit sa testeze ecranele celor mai populare smartphone-uri si tablete pentru a vedea care se descurca cel mai bine cand este utilizat in lumina directa a soarelui. Pentru teste au fost utilizate : Apple iPad 2, Amazon Kindle Fire, Motorola Xoom, Samsung Galaxy Tab 10.1 si Apple iPhone 4, HTC Desire, Motorola Droid X, Nokia Lumia 900, Samsung Galaxy S.

  La smartphone-uri Nokia Lumia 900 a iesit pe primul loc, iar iPhone 4 si Samsung Galaxy S s-au clasat pe locul al doilea si performanta terminalului produs de Nokia este surprinzatoare avand in vedere ca dispozitivul foloseste un ecran AMOLED, dar care beneficiaza de pe urma tehnologiei ClearBlack. La tablete Samsung Galaxy Tab 10.1 a iesit pe primul loc, iar tableta iPad 2 s-a clasat pe locul al doilea, insa testul ar fi trebuit facut pe tableta iPad 3, avand in vedere ca aceasta are un cu totul alt ecran care probabil s-ar fi descurcat ceva mai bine.

  In concluzie, Nokia Lumia 900 si Samsung Galaxy Tab 10.1 sunt dispozitivele care ofera cea mai buna vizibilitate in lumina directa a soarelui, insa iPad 3 nu trebuie scoasa din calcul.