Orange Romania iti ofera internet gratuit la finala Europa League de pe National Arena

14

  Daca ati fost norocosi si ati cumparat un bilet la finala Europa League ce va avea loc la Bucuresti in cursul serii de maine, atunci va anunt ca Orange Romania va ofera internet gratuit pe tot parcursul evenimentului ce va avea loc  pe National Arena. Operatorul a instalat deja 21 Puncte de Acces Cisco Wi-Fi, in anumite zone ale arenei, care va ofera viteze de internet de pana la 144 Mbps, asa ca puteti publica de acolo orice fel de continut multimedia veti avea. Partea si mai buna este ca retelele Wi-Fi ale Orange vor fi disponibile gratuit pentru toata lumea, deci folositi-le si puneti-le la incercare tehnologiile.

  Acum singurul meu regret(si al multora) este ca nu am reusit sa achizitionez o pereche de bilete. Totusi, pentru voi as fi dispus sa merg acolo sa fac niste teste de viteza sa vad cum se descurca reteaua!

Bucureşti, 8 mai 2012. Orange România oferă acces gratuit la internet de mare viteză spectatorilor ce se află pe stadionul Arena Naţională din Bucureşti, indiferent de reţeaua naţională de telefonie mobilă pe care o utilizează. Astfel, publicul care se va afla pe stadion, pentru un meci de fotbal sau pentru un alt eveniment, va avea acces la internet de pe telefonul mobil, tabletă sau laptop, printr-o reţea Wi-Fi implementată de Orange România, având la bază soluţii tehnologice dezvoltate de Cisco.

Acest proiect este o premieră în România, iar investiţia va continua pentru extinderea graduală a acoperirii pe Arena Naţională. În etapa actuală, proiectul se bazează pe 21 Puncte de Acces Cisco Wi-Fi de ultimă generaţie montate în punctele de comercializare produse din zona mediană, în zona VIP, în sala de conferinţe de presă şi în media room. Astfel, cei prezenţi în zonele menţionate vor avea posibilitatea să posteze fotografii sau filme pe conturile de socializare sau să navigheze gratuit pe internet cu viteze de până la 144 Mbps.

Accesul la reţeaua Orange Wi-Fi Zone se va realiza prin autentificare cu un nume de utilizator şi cu o parolă, uşor de obţinut chiar în momentul conectării. Fiecare utilizator poate naviga în total 2 ore/zi în sesiuni de conectare diferite.

„Din dorinţa de a oferi cea mai bună experienţă de navigare pe internet, Orange continuă procesul de extindere a acoperirii Wi-Fi în zone de interes public, precum stadionul Arena Naţională. Începând cu data de 9 mai, cei care se vor afla pe stadion în zona mediană şi în zonele de comercializare produse vor putea testa accesul la reţeaua Orange WiFi. Cred că acest serviciu îi va bucura pe suporteri, în special în perioadele de aşteptare premergătoare evenimentului sau în pauze, deoarece vor putea împărtăşi în timp real cu prietenii impresii legate de eveniment sau pot răspunde mesajelor de business în timp ce aşteaptă reînceperea jocului.” a declarat Mădălina Suceveanu, CTO Orange România.

“Stadioanele moderne sunt astăzi mai mult decât un simplu loc unde se desfăşoară evenimentele sportive. Ele oferă experienţe noi participanţilor şi oportunităţi de afaceri sporite pentru operatorii lor şi pentru furnizorii de servicii. Ne bucurăm că putem lucra cu Orange pentru a face posibilă o experienţă tehnologică unică pentru spectatori, prin soluţii de reţea flexibile şi personalizate.”, a spus Cristian Popescu, Director General Cisco România.