Prima Pagina internet Orange Romania iti ofera internet gratuit la finala Europa League de pe...

Orange Romania iti ofera internet gratuit la finala Europa League de pe National Arena

  Daca ati fost norocosi si ati cumparat un bilet la finala Europa League ce va avea loc la Bucuresti in cursul serii de maine, atunci va anunt ca Orange Romania va ofera internet gratuit pe tot parcursul evenimentului ce va avea loc  pe National Arena. Operatorul a instalat deja 21 Puncte de Acces Cisco Wi-Fi, in anumite zone ale arenei, care va ofera viteze de internet de pana la 144 Mbps, asa ca puteti publica de acolo orice fel de continut multimedia veti avea. Partea si mai buna este ca retelele Wi-Fi ale Orange vor fi disponibile gratuit pentru toata lumea, deci folositi-le si puneti-le la incercare tehnologiile.

  Acum singurul meu regret(si al multora) este ca nu am reusit sa achizitionez o pereche de bilete. Totusi, pentru voi as fi dispus sa merg acolo sa fac niste teste de viteza sa vad cum se descurca reteaua!

Bucureşti, 8 mai 2012. Orange România oferă acces gratuit la internet de mare viteză spectatorilor ce se află pe stadionul Arena Naţională din Bucureşti, indiferent de reţeaua naţională de telefonie mobilă pe care o utilizează. Astfel, publicul care se va afla pe stadion, pentru un meci de fotbal sau pentru un alt eveniment, va avea acces la internet de pe telefonul mobil, tabletă sau laptop, printr-o reţea Wi-Fi implementată de Orange România, având la bază soluţii tehnologice dezvoltate de Cisco.

Acest proiect este o premieră în România, iar investiţia va continua pentru extinderea graduală a acoperirii pe Arena Naţională. În etapa actuală, proiectul se bazează pe 21 Puncte de Acces Cisco Wi-Fi de ultimă generaţie montate în punctele de comercializare produse din zona mediană, în zona VIP, în sala de conferinţe de presă şi în media room. Astfel, cei prezenţi în zonele menţionate vor avea posibilitatea să posteze fotografii sau filme pe conturile de socializare sau să navigheze gratuit pe internet cu viteze de până la 144 Mbps.

Accesul la reţeaua Orange Wi-Fi Zone se va realiza prin autentificare cu un nume de utilizator şi cu o parolă, uşor de obţinut chiar în momentul conectării. Fiecare utilizator poate naviga în total 2 ore/zi în sesiuni de conectare diferite.

„Din dorinţa de a oferi cea mai bună experienţă de navigare pe internet, Orange continuă procesul de extindere a acoperirii Wi-Fi în zone de interes public, precum stadionul Arena Naţională. Începând cu data de 9 mai, cei care se vor afla pe stadion în zona mediană şi în zonele de comercializare produse vor putea testa accesul la reţeaua Orange WiFi. Cred că acest serviciu îi va bucura pe suporteri, în special în perioadele de aşteptare premergătoare evenimentului sau în pauze, deoarece vor putea împărtăşi în timp real cu prietenii impresii legate de eveniment sau pot răspunde mesajelor de business în timp ce aşteaptă reînceperea jocului.” a declarat Mădălina Suceveanu, CTO Orange România.

“Stadioanele moderne sunt astăzi mai mult decât un simplu loc unde se desfăşoară evenimentele sportive. Ele oferă experienţe noi participanţilor şi oportunităţi de afaceri sporite pentru operatorii lor şi pentru furnizorii de servicii. Ne bucurăm că putem lucra cu Orange pentru a face posibilă o experienţă tehnologică unică pentru spectatori, prin soluţii de reţea flexibile şi personalizate.”, a spus Cristian Popescu, Director General Cisco România.

 • bobby

  mi se pare normal ca daia te duci la un meci de fotbal sa stai pe net nu sa te bucuri de el!!! IMPOTRIVA FOTBALULUI MODERN!!!!

 • Sigur, lasa ca-ti dau fetele like la poze cand te vad pe national arena la finala.

 • Kla

  Atentie: “…..montate în punctele de comercializare produse din zona mediană, în zona VIP, în sala de conferinţe de presă şi în media room.”, deci nu “peste tot si pentru toti”

 • Euskruger

  Cei de la orange au anuntat cand au retras programul cu internet gratis la metrou?au mai fost persoane care au primit facturi imense pentru ca au descarcat aplicatii de la metrou dupa ce au retras proiectul?

 • Euskruger

  *crezand ca e inca valabil?

 • Vlad

  O forma de as face publicitate
  Proasta strategie

 • @Vlad: Deci ORICINE care se afla in zonele alea are acces si zonele de comercializare a produselor sunt publice, deci oricine poate trece pe acolo.
  @Euskruger: Da, s-au trimis si SMS-uri, etc.

 • Abia astept sa testez netul maine la meci.

 • @zaone Nu oricine o sa aibe acces. Primul filtru de control va fi la mai mult de 100 de metri de stadion asa ca daca nu ai bilet, nu cred ca vei putea prinde wi-fi de la stadion. Poate doar dupa meci daca vor mai fi active.

 • Lol, pai nu e clar ca e vorba de persoanele care au acces pe national arena? Sau vorbim de altceva aici?

 • z3wl

  am lucrat la national arena cand Steaua avea meciuri acolo, iar wifi-ul gratuit de la orange era si atunci prezent. poate au marit viteza, insa o noutate nu e. civilizat ar fi sa fie gratuit permanent si nu doar pe stadion…

 • Rockz

  Va duceti la meci sa intrati pe internet? Nu stiti sa apreciati fotbalul.

 • Mihai Capruciu

  @zaone Am eu un bilet de vanzare daca vrei. Nu mai pot ajunge. Da-mi mail daca vrei.

 • Nu stiu daca ati incercat net-ul de la Orange dar nu era decat un wi-fi securizat disponibil in zona galeriei lui Athletico Madrid (peluza nord) dar cu o ora inainte a picat si 3G-ul de la Orange. O bila neagra pentru ei din partea mea.