Prima Pagina aplicatii Call Recorder – IntCall inregistreaza apeluri voce, dar nu asa cum crezi...

Call Recorder – IntCall inregistreaza apeluri voce, dar nu asa cum crezi tu

  Call Recorder – IntCall este o aplicatie lansata acum cateva zile in App Store Romania, iar cu ajutorul ei ar trebui sa puteti inregistra apeluri voce facute cu iPhone-urile voastre. Aplicatia nu foloseste reteaua de telefonie mobila pentru apeluri, ci o reteal VoIP internationala, deci aveti nevoie de o conexiune de internet si de un credit la serviciul dezvoltatorilor. Atunci cand sunati prin intermediul acestei aplicatii veti inregistra si discutiile facute, insa pretul este destul de mare si acelasi lucru il puteti face cu ajutorul Skype sau a altor aplicatii similare.

You can use Call Recorder to make calls and record them from your iPhone, iPad and iPod. We provide a free $0.3 credit and a free test call to our answering machine so you can experiment with the application and make sure you are satisfied with the audio quality and the recording process. Additional credit can be bought with Apples In App Purchase. The call is made via our VOIP server that terminate the call to the recipient’s phone. 

  Call Recorder – IntCall este disponibila gratuit in App Store, insa nu o descarcati pentru a inregistra apelurile voce facute printr-o retea de telefonie mobila deoarece nu veti avea parte de o asemenea functionalitate.

Pretul initial:
Numele:
Call Recorder – IntCall

Gratuit

s

Developer: Telestar
Categoria: Utilities


Descriere: Call Recorder allows you to record your outgoing telephone calls.

The entire call is recorded and saved on the phone.

You can use Call Recorder to make calls and record them from your iPhone, iPad and iP…


Dimensiunea aplicatiei este: 3.2 Mb


 • Ii tare titlu “…dar nu asa cum crezi tu”
  Chiar mi am imaginat altceva cand am citit “inregistrarea apelurilor”…….;)

 • rundown

  in sfarsit vad o aplicatie care salveaza convorbirile direct in idevice ….in curand poate vom vedea si gratuit acest serviciu , fara taxe si alte balamucuri

 • Jbfree

  Apple nu da voie sa fie inregistrate convorbirile gsm si f bine ca este asa.

 • rundown

  nu-i bai.Mai bine folosesc nokia meu e72 pt inregistrat convorbiri.

 • claudiu91

  lasati l pe @Jbfree in lumea lui, daca apple ar face un iphone fara ecran el ar zice wow foarte bine apple, daca tu consideri ca nu am nevoie de ecran asa e!

 • Valy

  Aici nu mi place de apple. Pana la urma ramane la latitudinea fiecaruia daca vrea sa isi inregistreze convorbirea. Suni pe cineva si iti da niste detalii amanuntite si nu ai foaie. Nu e m bine sa inregistrezi si sa asculti dupa?

 • Jbfree

  @claudiu te inseli, nu sint de acord cu multe actiuni apple, dar asta este o masura de securitate buna. Orice ar scoate apple nu as cumpara ca sa fii in tema cu preferintele mele de cumparare.

 • alex

  Recomand pt. inreg. convorbiri de pe iphone un reportofon olympus, rep. olympus sunt f. bune si ieftine – cel mai ieftin e la 240 lei si e f. bun, e f. simplu sa inreg. de pe iphone daca ai un reportofon, ori inreg. tinand reportofonul aproape de speeker-ul activat, sau f. aproape de receptor langa ureche -se poate tine f. usor reportofonul langa ureche in timp ce vorbiti la iphone, sau cea mai buna metoda pe care o recomand e in timp ce vorbiti la iphone la casti, una tineti-o in ureche si a 2a cu o mana tineti reportofonul cu microfonul chiar pe a 2 a casca, si nu se prinde nimeni asa, ca daca puneti pe sppeker e posibil sa se prinda ca probabil nu va va auzi prea bine persoana cealalta, asa ca puneti reportofonul pe o casca si gata. Recomand optiunea cu 5 € de la compania v……e pt. ca aveti apeluri nelimitate o luna intre 4 cartele, semnalul e f. bun la V…, mai lasati-l in colo de C…….OTE ca e varza, e pt. provinciali, ei nici nu isi dau seama ca dau 6 € / luna pt. 3000 de min., la V……E e 5€ / luna si tot 3000 de min.

 • Claudiu daniel

  Jbfree cand o sa ai nevoie o sa vezi !!

 • Claudiu daniel

  Ce nu pricep cum de pe VoIP accepta sa inregistrzi iar apeluri normale nu !??? Pana la urma tot acelasi lucru il face …..in ambele parti doar ca unul e prin net iar celalalt nu !!! Aici Apple de ce permite, sau legea?!!

 • Simplu, aplicatia asta nu are nevoie de acces la aplicatia Phone si la functiile GSM pentru a face inregistrarea.