T-Mobile isi pregateste reteaua 4G pentru noul iPhone

  Desi deocamdata stim ca exista sanse destul de mari ca noul iPhone sa fie lansat in toamna acestui an, nimeni nu stie 100% sigur ce noutati va aduce el. Cei de la T-Mobile doresc sa fie precauti, poate au si cateva informatii confidentiale de la Apple, si pregatesc o retea 4G care va functiona si pe terminalul iPhone. Vorbesc desigur despre retelele 4G pe 1900 MHz care exista in SUA in momentul de fata, retele 4G pe care va functiona si iPhone-ul, insa din pacate aceasta functionalitate va fi disponibila numai acolo.

A nice side benefit of the refarming effort is that our 4G network will be compatible with a broader range of devices, including the iPhone. The other important benefit of our network modernization effort is the coverage improvements it will deliver, especially when it comes to in-home coverage. As we refarm our 1900 spectrum, we will continue to fully support our customers with 2G devices.

  Chiar si asa, includerea suportului pentru retele 4G in viitorul iPhone ne da de inteles ca Apple va oferi compatibilitate cu aceste retele si altor tari in viitor, iar in Romania acest lucru nu este necesar avand in vedere ca marii nostri operatori de telefonie mobila inca nu au o asemenea infrastructura disponibila public. Cred ca in tomna anului 2013 sau poate abia in 2014 vom avea un iPhone compatibil cu frecventele benzilor 4G din Romania, asa ca nu va entuziasmati prea mult in legatura cu aceasta conectivitate 4G a noului iPhone.