iOS 5.1.1 poate fi jailbroken cu redsn0w, dar este recomandabil sa nu il faci

  Aseara MusclNerd a confirmat ca redsn0w poate face jailbreak pe iOS 5.1.1 pentru iPhone 3GS/4, iPod Touch 3G/4G si tableta iPad 1 folosind bootrom exploit-ul limera1n. Jailbreak-ul este tethered desigur, insa eu va recomand sa nu va grabiti cu update-ul si sa nu instalati inca iOS 5.1.1 pe terminalele voastre daca aveti nevoie de jailbreak. Spun asta pentru ca s-ar putea sa observati ca unele tweak-uri din Cydia nu mai functioneaza cu aceasta versiune de iOS, s-ar putea sa va fie greu sa reveniti la iOS 5.1, daca Pod2G nu va reusi sa isi faca solutia de untethered jailbreak compatibila cu iOS 5.1.1 si desigur aveti batai de cap cu solutiile de decodare.

  iOS 5.1.1 rezolva cateva probleme ale sistemului de operare, insa eu va recomand sa amanati update-ul, cel putin pana cand Pod2G ne va oferi cateva detalii in legatura cu compatibilitatea exploit-urilor sale cu iOS 5.1.1. Pana atunci nu voi face un tutorial de jailbreak dedicat iOS 5.1.1 pentru ca nu sustin jailbreak-ul acestei versiuni a iOS in momentul de fata si va recomand sa il evitati. Daca totusi va place sa va complicati, atunci puteti urma acest tutorial pentru a face jailbreak, pasii sunt aceiasi, insa trebuie sa folositi ipsw-ul iOS 5.1.1 in locul celui pentru iOS 5.1.

  La final va spun ca decodarea cu SAM ar trebui teoretic sa functioneze pe iOS 5.1.1, insa va recomand sa mai asteptati cateva zile pana auzim ceva si de la dezvoltatorul tweak-ului.