Bluetooth X te ajuta sa activezi rapid o conexiune Bluetooth fara jailbreak

  Se pare ca in ultima vreme dezvoltatorii si-au format o obsesie din a dezvolta aplicatii care activeaza rapid conexiunea Bluetooth a iDevice-urilor noastre si spun asta pentru ca ieri Bluetooth X a fost lansata si ea indeplineste exact aceasta functie. Aplicatia este teoretic facuta pentru a ne permite sa conversam cu prietenii nostri care se afla la o distanta de maxim 100 de metri, insa in subsidiar aplicatia activeaza rapid conexiunea Wi-Fi a iDevice-urilor noastre si multa lume are nevoie de asa ceva.

Did it take too many steps just to turn on/off bluetooth? You can now turn on/off just by launching this app. Just in a second, you can activate or deactivate bluetooth.
In addtion, you can chat with other users nearby.

*** Turn on the app’s setting if you want to turn on/off upon launch.
iPhone / iPad -> Settings ->”scroll down” -> Bluetooth -> Quick Mode “turn on switch” ->”kill the app and relaunch”

  Spre deosebire de alte aplicatii asemanatoare, Bluetooth X activeaza automat functia Bluetooth atunci cand deschideti aplicatia, deci totul se face mai simplu decat cu SBSettings, de exemplu. Bluetooth X este disponibila pentru 0.79€ in App Store.

Pretul initial:
Numele:
Bluetooth X

0.79

s





Developer: CXI Gaming
Universala
Categoria: Utilities


Descriere: Did it take too many steps just to turn on/off bluetooth You can now turn on/off just by launching this app. Just in a second, you can activate or deactivate bluetooth.
In addtion, you can chat with other …


Dimensiunea aplicatiei este: 0.2 Mb