Prima Pagina aplicatii Quick Brightness iti permite sa modifici rapid luminozitatea ecranului iDevice-ului tau fara...

Quick Brightness iti permite sa modifici rapid luminozitatea ecranului iDevice-ului tau fara a face jailbreak

  Nu stiu ce s-a intamplat la Apple in ultima vreme, insa se pare ca inginerii companiei permit publicarea in App Store a unor aplicatii care ne usureaza munca de administrare a unor functii ale iOS. Dupa aplicatiile care permiteau activarea/dezacrivarea rapida a functiei Bluetooth, am astazi pentru voi o aplicatie care va permite sa modificati rapid setarile privind luminozitatea ecranului iDevice-ului vostru. Vorbesc despre Quick Brightness, o aplicatie care de indata ce este instalata si deschisa din Springboard va permite sa modificati rapid luminozitatea ecranului iDevice-ului vostru.

Quick Brightness or QBright for short, is the quickest way to change the brightness on your iPad, iPhone or iPod Touch. By simply launching the app you have a predefined brightness level. No more going into the settings menu to change the brightness, just keep the QBright app on your home screen and open it whenever you want to quickly change your brightness.

  Practic folosind Quick Brightness scurtam putin procesul de modificare a luminozitatii ecranului iDevice-ului nostru, insa nu va ganditi ca faceti ceva revolutionar aici. Aplicatia are si un meniu dedicat in aplicatia Settings a iOS, deci astfel se face conectarea cu functiile de sistem si prezenta ei in App Store este neobisnuita. Aplicatia a aparut acum 2 zile in magazinul celor de la Apple, nu a fost inca retrasa asa ca va recomand sa o descarcati cat inca mai aveti ocazia.

Pretul initial:
Numele:
Quick Brightness

Gratuit

s

Developer: Atominx Ltd.
Universala
Categoria: Utilities


Descriere: One Touch Brightness

ZDNET – ‘If youve ever wanted to quickly change your iPhone or iPads brightness setting without traversing the Settings app, This is the app for you.’

Quick Brightness or QBrig…


Dimensiunea aplicatiei este: 0.6 Mb


 • AlinCatalin

  Un quick3g ne-ar trebui noua, sa nu mai depindem de sbsettings (jailbreak)

 • Doru

  +1 AlinCatalin , dar si asta e bun .. eu cand ies afara , mereu trebuie sa maresc Brightness-ul 😀 pentru ca in casa il am dat la aprox 20-30 %

 • Catalin

  foarte interesant.eu caut de ceva timp flash launch care nu mai este in app store,dar n-am gasit-o pe nicaieri.dac-ar fi cineva care o are sa mi-o trimita pe un mail….

 • Mihai

  Nu mai usor il lasati pe auto ?

 • adyjulian

  Si senzoru de luminozitate pt ce il mai avem daca dam lumina manual? Sau sa fie acolo…

 • Doru

  @adyjulian , la ce sezon te referi ? 😕

 • Ursu

  Perfecta aplicatia!
  Senzorul de luminozitate (auto-brightness) nu prea le nimereste 🙂
  Cel putin in interior luminozitatea ecranului scade prea mult.
  Asa am reusit sa setez 30% pt interior seara si 50% interior ziua!
  O simpla apasare si gata!
  Perfect!