iPad 2 afecteaza vanzarile tabletei Kindle Fire

  Kindle Fire a fost lansata anul trecut de catre Amazon si atunci se spunea ca acest produs este principalul competitor al tabletei iPad 2 produsa de compania Apple. Dupa cateva luni de vanzari bune, atentia de care avea parte Kindle Fire pare sa fi scazut si tableta iPad 2 pare sa fi reintrat in atentia utilizatorilor. Apple a redus pretul tabletei iPad la 399$ si se pare ca multi utilizatori iau decizia de a nu achizitiona Kindle Fire, desi tableta celor de la Amazon costa doar 200$.

The lower priced iPad 2 has seemed to offset some of the original threat of the lower priced Fire,” Barclays analyst Ben Reitzes wrote in a note to investors on Wednesday. “Many consumers seem willing to paylei1,362.15 ($399) for a feature packed tablet with a strong and developed ecosystem rather than lei679.37 ($199)for a relatively underpowered tablet.

  Schimbarea in ceea ce priveste preferintele consumatorilor este interesanta, mai ales ca unii prefera sa plateasca un pret dublu pentru o tableta, insa primesc mult mai mult. Oferta poate deveni totusi mai interesanta, deoarece Apple vinde tablete iPad 2 refurbished la preturi de 320$, deci orice persoana care isi doreste un asemenea produs il poate achizitiona fara prea mult efort.

3 COMENTARII

  1. am eu kindle fire … e foarte ok ca tableta , mai portabila ca ipad … se misca fluent .. per total e foarte buna la pretul care il are … dar tot ipad e “forta”