DoNotDisturb iti permite sa blochezi toate notificarile din iOS 5

  Pana la lansarea iOS 5 Apple permitea posesorilor de iDevice-uri sa blocheze primirea notificarilor pe propriile iDevice-uri, insa din pacate noua versiune a sistemului de operare ne-a lasat fara aceasta optiune. Recent Apple a inclus-o in OS X Mountain Lion si multa lume spera ca Apple sa o implementeze in iOS 5.x sau iOS 6. Pana atunci avem in Cydia un nou tweak numit DoNotDisturb care ne permite sa blocam primirea notificarilor pe iDevice-urile noastre prin simpla apasare a unui buton.

adds a “Do Not Disturb”-Switch to your Notification Center.While the “Do Not Disturb”-Mode is enabled you won’t see any Notification Banners or Sounds.The Switch is added within a Notification Center Widget. If the Widget does not appear after install, go into the Settings App and enable it manually from “Notifications”

  Dupa instalare DoNotDisturb adauga un widget in Notifications Center si de indata ce activati optiunea Do Not Disturb, veti observa ca nu mai primiti nici un fel de notificare pe terminalul vostru. DoNotDisturb este disponibil gratuit in Cydia, insa functioneaza doar cu iOS 5.