iDermal – un barbat isi monteaza magneti in mana pentru a sustine iPod Nano(Video)

[youtube]http://youtu.be/QKVNVoBScFA[/youtube]

  Exista multi ciudati pe lumea aceasta, insa barbatul din clipul video de mai sus cred ca este “regele” lor. Vorbesc despre un barbat care s-a specializat pe efectuarea de piercing-uri si care s-a hotarat sa isi monteze in bratul stang 4 magneti pe care ii utilizeaza pentru a isi tine un mic iPod Nano pe mana. Desigur ca ar fi putut alege o curea sau orice alt fel de metoda prin care sa isi ataseze iPod-ul de mana, insa el a ales sa fie orignal, inspaimantator si ciudat, toate in acelasi timp.

16 COMENTARII

  1. Ce inseamna sa fi nebun 🙁 vai mama, nu as face asta pt nimic in lume ( ori sunt eu “invechit” ori tinerii din ziua de azi nu mai au minte)

  2. Nu mi-as gauri mana pentru nimic in lume .Ăsta își bate joc de corpul lui. Abia aștept sa i se infecteze sa vad dacă ar mai avea chef sa își tragă gauri cu burghiu in mana 😐

  3. Foarte tare :)) imi place ideea bine nu mi-as face personal desi am si eu tunele in urechi cum are tipul din video dar mi-a placut ideea lui si doi il doare pe ala fix undeva de parerile voastre ca il credeti nebun fiecare face ce vrea .